Emre Ozansoy
Moderatör
Hee at var Cihangir'le Sedat işte.
Hee at var Cihangir'le Sedat işte.
Atlar tepsin siziAllah seni ne yapmasın emi Nalan Hayri baş harfleri be
Amin cnm. .ssAtlar tepsin sizi
Atlar tepsin sizi
Amin cnm. .ss
Bu karı bile erkekleri elden geçiriyor siz oturunBilmezmisin dizideki baş karakterlerin isimleini kısaltıyorlar IlCey ReyMir AzEf AsCem gibi
Bu karı bile erkekleri elden geçiriyor siz oturun
İrem Derici on Instagram: "Günaydın 🌞 Bugün güneşiniz ben olayım dedim 🐥 Fotoğraflar: @poyrazergin • @boragokhan Saç&Makyaj: @aylasahin Styling: @gorkemoden Elbise: @alfabetaevening"
260K likes, 2,576 comments - iremderici on May 13, 2022: "Günaydın 🌞 Bugün güneşiniz ben olayım dedim 🐥 Fotoğraflar: @poyrazergin • @boragokhan Saç&Makyaj: @aylasahin Styling: @gorkemoden Elbise: @alfabetaevening".www.instagram.com
Boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye.Bu karı bile erkekleri elden geçiriyor siz oturun
İrem Derici on Instagram: "Günaydın 🌞 Bugün güneşiniz ben olayım dedim 🐥 Fotoğraflar: @poyrazergin • @boragokhan Saç&Makyaj: @aylasahin Styling: @gorkemoden Elbise: @alfabetaevening"
260K likes, 2,576 comments - iremderici on May 13, 2022: "Günaydın 🌞 Bugün güneşiniz ben olayım dedim 🐥 Fotoğraflar: @poyrazergin • @boragokhan Saç&Makyaj: @aylasahin Styling: @gorkemoden Elbise: @alfabetaevening".www.instagram.com
Ayy iremcim çok tatlı pislik Cem yaa aldatılırmı şu kadın emreeee
Erkeklere karşı sizBoşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye.Ahhh güzel olacağıma bahtım güzel olaydı keşke...
Tam aksi erkekler bana karşı böyle heyatım.Erkeklere karşı siz
Hayalin Kalbimde ❤️ on Instagram: "Bizi takip etmeyi unutmayın @hayalinkalbimde . . #kardeşlerim #asdor #handeerçel #edaece #yasakelma #camdakikız #neslihanatagul #yalıçapkını #geceninucunda #gönüldağı #gelsinhayatbildiğigibi #duybeni #tozluyaka #üç
5,476 likes, 47 comments - hayalinkalbimde on October 7, 2022: "Bizi takip etmeyi unutmayın @hayalinkalbimde . . #kardeşlerim #asdor #handeerçel #edaece #yasakelma #camdakikız #neslihanatagul #yalıçapkını #geceninucunda #gönüldağı #gelsinhayatbildiğigibi #duybeni #tozluyaka #üçkızkardeş".www.instagram.com
Kız sen üstünü yırtıyon erkek görünceTam aksi erkekler bana karşı böyle heyatım.
Beni başkalarıyla karıştırma.Kız sen üstünü yırtıyon erkek görünce
İsim verBeni başkalarıyla karıştırma.
Onlar kendilerini biliyor senin üstüne ne vazife.İsim ver
Ben kaostan besleniyorumOnlar kendilerini biliyor senin üstüne ne vazife.
Boğazında kalır inş. .ABen kaostan besleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?