Gitmeden önce sana da edep ahlak dersi vermeliydi.@serhatt kılıklı cana yı gömdük ten sonraki ay ölüyor kadın tam bir edep ahlak konusunda ustaydı![]()
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye boşuna dememişler.@serhatt kılıklı cana yı gömdük ten sonraki ay ölüyor kadın tam bir edep ahlak konusunda ustaydı![]()
Mazlum cana mıAlma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye boşuna dememişler.![]()
Aaa açtım şimdi ahlak team in ölümünü bekliyorum neyse ki seni gömüp gidiyor
Saat kaç oldu ayol ölmedi mi daha bunak?Aaa açtım şimdi ahlak team in ölümünü bekliyorum neyse ki seni gömüp gidiyor![]()
Bölüm sonu ölürSaat kaç oldu ayol ölmedi mi daha bunak?![]()
Darısı başına.Bölüm sonu ölür![]()
105 yaşına kadar yolum var senin gibilere çok çektiricemDarısı başına.![]()
Avatarıma bak ve ağla.105 yaşına kadar yolum var senin gibilere çok çektiricem![]()
Sen ağla elin LGBT si nasıl yaşıyorAvatarıma bak ve ağla.![]()
Bu dünyada yaşasın, öteki tarafta zebaniler ciğerini sökerken ben cennetten el sallayacağım.
Yanlız cennette nuri değil huri veriyorlar sen napıcan bu durumdaBu dünyada yaşasın, öteki tarafta zebaniler ciğerini sökerken ben cennetten el sallayacağım.![]()
Rabbim kararlaştırır onu.Yanlız cennette nuri değil huri veriyorlar sen napıcan bu durumda![]()
Ay dur ahlak team müdürü feride son uykusuna gidiyorRabbim kararlaştırır onu.![]()
Tez vakitte sende git inş.Ay dur ahlak team müdürü feride son uykusuna gidiyor![]()
Ay 50 dk dir ölemedi Eee ölümü bile olay bir insan kendisiTez vakitte sende git inş.![]()
Kadın bıkmış diziden ayrılıyor illa sündürecekler.Ay 50 dk dir ölemedi Eee ölümü bile olay bir insan kendisimetres cana nın uçağı düşmüş hemen ölmüş senin gibi basit avratlara basit ölüm
![]()