anca @Aserat izler artıkKadın bıkmış diziden ayrılıyor illa sündürecekler.
anca @Aserat izler artıkKadın bıkmış diziden ayrılıyor illa sündürecekler.
Camdaki Kız, Kadın'ın merdiven altı versiyonu dahi olamaz. Nadim Güç'ün kafası güzel herhalde.
Anlattığım iki hikaye demiş Camdaki Kız daha üstün dememiş niye bir anda kabardın. Ha öyle deseydi bile 3. sezonda 5 reytinge düşen dizi yerine 3. sezonda hala 7-8 alan için iş demesi daha mantıklı.Camdaki Kız, Kadın'ın merdiven altı versiyonu dahi olamaz. Nadim Güç'ün kafası güzel herhalde.
Dün mutfakta işlerim varken canlı yayın kanal D açmıştım. O Kız’ın son 5 dakikasına denk gelip ardından Camdaki Kız yayınlandı. Galiba 1 saat izledim ve oldukça iyiydi temposu dizinin ilk bölümü harici hiç izlememiş biri olarak gayet anlayıp izledim. Kendini izlettirdi bu kez. Belki arada kısa kısa bakarım boş vakitlerde @Aserat1 saat zor dayandım diziye. Bu kadar uzun ve gereksiz sahneler çok fazla geldi.
İlgimi çekmedi. Yolu açık olsun ama ben almayayım @Özgür
Ben daha tap tazeyim sen kendine bak pörsümüşün iyiceÖlünce bile rahat yok edepsizler ibret almalı ;başta @serhatt @cookies @12.Adam @Angelica @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @Alos @Yakamoz-Asi @The_Erinch siz de ibret alın yaşınız kemale erdi nasılsa @Aserat @MasacRE @batuhankaralar @Özgür @offensive umutsuz vaka her türlü yandı onlar
@ozmoturk @Cervantes @mrt-06
🤣Niye ibret alıyorum ben yaÖlünce bile rahat yok edepsizler ibret almalı ;başta @serhatt @cookies @12.Adam @Angelica @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @Alos @Yakamoz-Asi @The_Erinch siz de ibret alın yaşınız kemale erdi nasılsa @Aserat @MasacRE @batuhankaralar @Özgür @offensive umutsuz vaka her türlü yandı onlar
Bu ikisi cehennemde olacağı için benimle bir bağları olamaz.Ölünce bile rahat yok edepsizler ibret almalı ;başta @serhatt @cookies @12.Adam @Angelica @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @Alos @Yakamoz-Asi @The_Erinch siz de ibret alın yaşınız kemale erdi nasılsa @Aserat @MasacRE @batuhankaralar @Özgür @offensive umutsuz vaka her türlü yandı onlar
Sen cennetlik misin 😱Bu ikisi cehennemde olacağı için benimle bir bağları olamaz.
Şüphen mi var?Sen cennetlik misin 😱
Doğru sen zebaniye de verirsin rüşveti cennete geçersinŞüphen mi var?
Hoşt onu sen yaparsın ama öte tarafta işler öyle yürümüyor.Doğru sen zebaniye de verirsin rüşveti cennete geçersin