Dua etsin Nalan kırbaçlamadı Cana gibiLaan oğlan oyuncu olacam diye gerçekten yemediği dayak kalmadı İstakoz kızartması yapmiş deneye deneye
Dua etsin Nalan kırbaçlamadı Cana gibiLaan oğlan oyuncu olacam diye gerçekten yemediği dayak kalmadı İstakoz kızartması yapmiş deneye deneye
Cihangir'i teselli etmeyi yeğlerim.
Onu Nalan ederCihangir'i teselli etmeyi yeğlerim.
Ben varken o ecünnüye mi düşer, ne haddine.Onu Nalan eder
Ay bu senaristler delirmiş ne bu böyle fantastiğe mi döndürdüler karakteri.
Kimler.
Şu yeni katılan kız ile Muzo Analar ayrı babalar bir değil mi?Kimler.
Bilmiyorum yeni karakterleri. Çoktan bıraktım demiştim.Şu yeni katılan kız ile Muzo Analar ayrı babalar vir değil mi?
hiç mi açıp bakmıyon youtubedan filan nolmuş diyeBilmiyorum yeni karakterleri. Çoktan bıraktım demiştim.
Yoo ben bıraktım mı tüm köprüleri atıyorum. Bir ara fragmanlardan takip etmeye çalışıyordum ama öylesi de saçma oluyor.hiç mi açıp bakmıyon youtubedan filan nolmuş diye
Bu dediğini yabancı dizilerde yapıyorum da türklerde fragmanlardan takip etmek haftanın kari oluyor Mesela Sedakatsız ve BZÇYoo ben bıraktım mı tüm köprüleri atıyorum. Bir ara fragmanlardan takip etmeye çalışıyordum ama öylesi de saçma oluyor.
Diziyi hiç baştan sona izlemedim bilmiyorum ben tek Cana, Feride sahnelerine bakıyorum ama diziyr başlama sebebim olabilirler dizinin 2. sezonu çok ilgimi çektiŞu yeni katılan kız ile Muzo Analar ayrı babalar bir değil mi?