Kanal D Camdaki Kız - Dizi Yorumları

E babasıyla görüyo peşini bırak diye konuşmaya gitmiş belli :A
Cana'ya ne gidiyor gitsin kendi babasıyla konussun uyarsın diye. Kocamla kaçmaya kalktı bu kadın desin. diyorum:A
------

6. bölümden sonra bıraktım ama sezon finalini izlemiştim. :A Bu sezon fragmanlarından takip etmeye çalışıyorum kendisine 2 buçuk saat dayanamasam da fragmanlar eğlenceli. :A
Şuan beni şok ettin:F:F:F

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Aserat
Cana'ya ne gidiyor gitsin kendi babasıyla konussun uyarsın diye. Kocamla kaçmaya kalktı bu kadın desin. diyorum:A
------

Şuan beni şok ettin:F:F:F
Namus takıntısı ve konuların aşırı uzatılması yormuştu yoksa izlemeye devam etmek isterdim. İlginç şekilde çekici bir havası da var çünkü. :A Asıl senin izlemene şaşırdım. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Namus takıntısı ve konuların aşırı uzatılması yormuştu yoksa izlemeye devam etmek isterdim. İlginç şekilde çekici bir havası da var çünkü. :A Asıl senin izlemene şaşırdım. :A
Ben ilk sezonda izliyordum bu sezonda:A Bu sezon izlemem sanıyordum ama aksine bu sezon daha güzel geçen sezona göre lütfen izlemeye başlama da büyüsü bozulmasın:A

• İlginç
Reactions: Aserat
Ben ilk sezonda izliyordum bu sezonda:A Bu sezon izlemem sanıyordum ama aksine bu sezon daha güzel geçen sezona göre lütfen izlemeye başlama da büyüsü bozulmasın:A
Benim izlememle mi bozulacak. :A Psikolojik dramdan pembe diziye geçmişler sanırım daha izlenebilir bir durumda şu an. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash