yok sen öyle devam et izlemeDiziyi hiç baştan sona izlemedim bilmiyorum ben tek Cana, Feride sahnelerine bakıyorumama diziyr başlama sebebim olabilirler dizinin 2. sezonu çok ilgimi çekti
yok sen öyle devam et izlemeDiziyi hiç baştan sona izlemedim bilmiyorum ben tek Cana, Feride sahnelerine bakıyorumama diziyr başlama sebebim olabilirler dizinin 2. sezonu çok ilgimi çekti
İyi öyle devam ederim o zamansayok sen öyle devam et izlemegerisi koca bir fosss
Bu haftaki sahneler güzelİyi öyle devam ederim o zamansa
İyi öyle devam ederim o zamansa
@serhatt ın diziye ilgisi artmışBu haftaki sahneler güzelCana gol atıyor
Cana ile aynı kaderi yaşayacak ya ondan zaar@serhatt ın diziye ilgisi artmış
https://twitter.com/x/status/1508038502121984000
@Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi
@serhatt ın diziye ilgisi artmış
@Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-AsiCihangir Ceyhan on Instagram: "#homeworkout #lowcarb"
143K likes, 1,387 comments - ceyhancihangir on March 14, 2022: "#homeworkout #lowcarb".www.instagram.com
Değiştirdim artık görürsünNe bu göremiyorum
İlgim bu herife diziye değil.@serhatt ın diziye ilgisi artmış
@Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-AsiCihangir Ceyhan on Instagram: "#homeworkout #lowcarb"
143K likes, 1,387 comments - ceyhancihangir on March 14, 2022: "#homeworkout #lowcarb".www.instagram.com
bu herif evli mi değil mi@serhatt ın diziye ilgisi artmış
Sedat öpmeye çalışıyor Nalan'ı, Nalan kaçıyor. 😱 Gerçekten akılsız bu Nalan... Sen git Hayri'nin kollarında ağla.
Hayri de iyi ama bir Sedat değil.Çünkü artık Hayri ye aşık olmaya başladı ondan
Hayri de iyi ama bir Sedat değil.
Feride öldürmezse aşık olur tabi, son sahnede yakaladı.Öyle tabii de Nalan Hayriye aşık oluyor işte
Feride öldürmezse aşık olur tabi, son sahnede yakaladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?