görsellik derken İtalya mıydı neydi filmdeki şehir oraları diyorGörsellik filmde sürekli şey ediyorlar başka bir şey yoktu ki ayoll
Birde dizideki oğlan @destere gibi kız erkek fark etmiyordu kimi buluyorsa@Forumdash
görsellik derken İtalya mıydı neydi filmdeki şehir oraları diyorGörsellik filmde sürekli şey ediyorlar başka bir şey yoktu ki ayoll
Birde dizideki oğlan @destere gibi kız erkek fark etmiyordu kimi buluyorsa@Forumdash
@sokak sanati Filmde bir şey bulamayınca Şehir manzaralarına falan bakıp yönetmen ismi falan oralardan toplamış 6 puan yoksa filmle alakası yok puanınıngörsellik derken İtalya mıydı neydi filmdeki şehir oraları diyor@sokak sanati ?
Olabilir@sokak sanati Filmde bir şey bulamayınca Şehir manzaralarına falan bakıp yönetmen ismi falan oralardan toplamış 6 puan yoksa filmle alakası yok puanının
Gerçekten hatırlamıyorum onu merakta ettirmeyin bakımıyayımOlabilirŞeftaliden sonra olmuştur
Görsellik filmde sürekli şey ediyorlar başka bir şey yoktu ki ayoll
görsellik derken İtalya mıydı neydi filmdeki şehir oraları diyor@sokak sanati ?
Nasıl hatırlamıyorsun? Şeftaliği yediği bölümüGerçekten hatırlamıyorum onu merakta ettirmeyin bakımıyayım
Aaa tamam yukarıda dediğim gibi film konusunda bir şey olmayınca manzaradan yönetmen isminden toplamışsın puanlarıDoğadan bahsediyorum.
Almıyor bu kızın kafası.
Filmi silmemiştim daha bi bakayım kaçıncı dakikaymıs. @Çiğdem- 'e hatırlatayım
Aaa tamam yukarıda dediğim gibi film konusunda bir şey olmayınca manzaradan yönetmen isminden toplamışsın puanları
Aaa yok gerçekten hatırlamıyorum , ve hatırlamakta istemiyorum hafızam orayı sildiğine göre bir bildiği var
Yap şu kötülüğüüüüüü@Çiğdem-
Şimdi bu part part izlediği için 1.37yi anlamamiştirmüziklerde güzeldi. Hiç sanattan anladığın yok.s.s
1.37 izle hatırla o eşsiz sahneyi
Resim çekeyim mi
Şimdi bu part part izlediği için 1.37yi anlamamiştirSpoilere koy o meraklı melahat yine bakar
Sonra AAAAA der
Belkide gözümden kaçmışta olabilir yanı en iyisi karıştırmamak hayırlısı oymuşmüziklerde güzeldi. Hiç sanattan anladığın yok.s.s
1.37 izle hatırla o eşsiz sahneyi
Resim çekeyim mi
Hayrı az sonra görürsünBelkide gözümden kaçmışta olabilir yanı en iyisi karıştırmamak hayırlısı oymuş
Belkide gözümden kaçmışta olabilir yanı en iyisi karıştırmamak hayırlısı oymuş
Hayrı az sonra görürsün@sokak sanati
Şimdi sinsi sinsi izler izlemedim derYok by işten kaçış yok
Al sana video buldum
2. Dakikadan sonrası ve diğer video:Q
İstiyorsa izlesin youtubeda varmış
Şimdi sinsi sinsi izler izlemedim derNeyse bu kötülük ona Oscar'a kadar yeter hatta o gece hep o hatırlatır bu sahneyi
Yok by işten kaçış yok
Al sana video buldum
2. Dakikadan sonrası ve diğer video:Q
İstiyorsa izlesin youtubeda varmış
Hahah tövbe tövbe 😱😱😱Şimdi sinsi sinsi izler izlemedim derNeyse bu kötülük ona Oscar'a kadar yeter hatta o gece hep o hatırlatır bu sahneyi
@Çiğdem- 'in mide hassas kesin kusar. Yazmadığına görede izliyor
Oha izlemişHahah tövbe tövbe 😱😱😱
Ben bu sahneyi atlamışım sanırım ileri sararkanBende ne Şeftalisi diyorumÇok şey kaybedecekmişim bu sahneyi görmeseydim sağolun çocuklar@destere
Hahah tövbe tövbe 😱😱😱
Ben bu sahneyi atlamışım sanırım ileri sararkanBende ne Şeftalisi diyorumÇok şey kaybedecekmişim bu sahneyi görmeseydim sağolun çocuklar@destere
İyiki yemedi Oliver o şeftaliyi ben otobüste izledim kusacaktım filmi kapattım
Benmi unuttum izlemedimmi diye baktım beeOha izlemişYazmaması pür dikkat izleyişindenmiş
@destere itiraf var koşFilmleri atlaya atlaya izlemiş bu
Sus rica edeceğim. Habire bişeyleri anlamadım demenden anlamalıydıkBenmi unuttum izlemedimmi diye baktım bee
Zaten hep diyorum netten ileri sarmadan dizi filmmi izlenir yabancıda türk de full izleyememHele bu film çok sıkıcıydı şey edip duruyorlardı ileri alırkan orasını atlamısım demekAaa belki görüp izlemeden bilerekte ileri almıs olabilirim gereksiz bulup oanı hatırlamıyorum@destere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?