2017 Call Me by Your Name / Beni Adınla Çağır - Film Yorumları

Nasıl hatırlamıyorsun? Şeftaliği yediği bölümü :A @destere resim bile atmişti sanırım:A
Doğadan bahsediyorum.:T:

Almıyor bu kızın kafası.:A

Filmi silmemiştim daha bi bakayım kaçıncı dakikaymıs. @Çiğdem- 'e hatırlatayım:A
Aaa tamam yukarıda dediğim gibi film konusunda bir şey olmayınca manzaradan yönetmen isminden toplamışsın puanları :A :A :A

Aaa yok gerçekten hatırlamıyorum , ve hatırlamakta istemiyorum hafızam orayı sildiğine göre bir bildiği var :A

Aaa tamam yukarıda dediğim gibi film konusunda bir şey olmayınca manzaradan yönetmen isminden toplamışsın puanları :A :A :A

Aaa yok gerçekten hatırlamıyorum , ve hatırlamakta istemiyorum hafızam orayı sildiğine göre bir bildiği var :A

müziklerde güzeldi. Hiç sanattan anladığın yok.s.s

1.37 izle hatırla o eşsiz sahneyi:A

Yap şu kötülüğüüüüüü :A @Çiğdem-

Resim çekeyim mi:A

Yok by işten kaçış yok:A

Al sana video buldum:A

2. Dakikadan sonrası ve diğer video:Q

İstiyorsa izlesin youtubeda varmış:A
Şimdi sinsi sinsi izler izlemedim der :A Neyse bu kötülük ona Oscar'a kadar yeter hatta o gece hep o hatırlatır bu sahneyi:F
Hahah tövbe tövbe 😱😱😱

Ben bu sahneyi atlamışım sanırım ileri sararkan :F Bende ne Şeftalisi diyorum :A Çok şey kaybedecekmişim bu sahneyi görmeseydim sağolun çocuklar :A :A :A @destere

İyiki yemedi Oliver o şeftaliyi ben otobüste izledim kusacaktım filmi kapattım :(
Oha izlemiş :F Yazmaması pür dikkat izleyişindenmiş :F

@destere itiraf var koş:F Filmleri atlaya atlaya izlemiş bu :F
Benmi unuttum izlemedimmi diye baktım bee :F

Zaten hep diyorum netten ileri sarmadan dizi filmmi izlenir yabancıda türk de full izleyemem :A Hele bu film çok sıkıcıydı şey edip duruyorlardı ileri alırkan orasını atlamısım demek :F Aaa belki görüp izlemeden bilerekte ileri almıs olabilirim gereksiz bulup oanı hatırlamıyorum :A @destere

Benmi unuttum izlemedimmi diye baktım bee :F

Zaten hep diyorum netten ileri sarmadan dizi filmmi izlenir yabancıda türk de full izleyemem :A Hele bu film çok sıkıcıydı şey edip duruyorlardı ileri alırkan orasını atlamısım demek :F Aaa belki görüp izlemeden bilerekte ileri almıs olabilirim gereksiz bulup oanı hatırlamıyorum :A @destere
Sus rica edeceğim. Habire bişeyleri anlamadım demenden anlamalıydık :A Yoklucam seni artık :A Şurda nolmuştu diye:X