Burger King mi? McDonald's mı?

Hangisi?

• Burger King

Oy: 33 70.2%
  • McDonald’s

Oy: 8 17.0%
  • Hiçbiri

Oy: 6 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    47
Vallaha İskender Yerken düşünemiyorum müge seni :D

Olayı nereye bağladınız ya. :d Lahmacunu severim ama bir tavukburger değil. :GDG: Ayrıca İskendere gidip 10 tl veriyorsun hatta bazı yerlerde 12-13 tl yanına içecek bir de al sana oldu 15 tl, 15 tl ile iki büyük menü alırsın rahat rahat doyarsın hem de eşsiz tavukburger lezzetini tatmış olursun. :GDG: Sıcaklarda yağlı yağlı iskender hiç gitmiyor. :d
İskender demek ki daha kaliteli ki pahalıya satıyorlar.:D

Vallaha İskender Yerken düşünemiyorum müge seni :D

Zaten sevmem. :d Lahmacun tavuk döner falan yerim ama. :GDG:

Tamam işte onlar Avrupa olmuyor mu ? :D
,

Ona bakarsınız Hp, Nike, Intel, Dell, Ibm de Abd'nın ama herkes kullanıyor, olaya buradan bakarsanız hiç bir şey kullanmayalım o zaman. :d
Hanginiz pc'sinde intel pentium 3,4 yok acaba. :GDG: İntel İsrail ve Abd'nin zaten. :d

İskender demek ki daha kaliteli ki pahalıya satıyorlar.:D

Hayır pahalı olmasının nedeni et döner olması, tavuk ülke de daha ucuz. :d

Zaten sevmem. :d Lahmacun tavuk döner falan yerim ama. :GDG:

,

Ona bakarsınız Hp, Nike, Intel, Dell, Ibm de Abd'nın ama herkes kullanıyor, olaya buradan bakarsanız hiç bir şey kullanmayalım o zaman. :d
Hanginiz pc'sinde intel pentium 3,4 yok acaba. :GDG: İntel İsrail ve Abd'nin zaten. :d

Hayır pahalı olmasının nedeni et döner olması, tavuk ülke de daha ucuz. :d

O dediklerinin hiç birini kullanmıyorum. Sadece İntel, o da zorunluluktan dolayı :D

şimdi kızım burgeri övmek için lahmacunla iskenderede laf atma :d hepsi bebeklerim :D

ne alaka ki hamburger yemiyom diye mi ilginç oldum :D

- - - Ekleme - - -

yönetmen onur tan diğerleri polat memati abdülhey cahit pusat

Sinemaya falanda hiç gitmemiştin sanırım, doğum günü hiç kutlamamıştın. İstanbul'da oturup da bunların hiç birini yapmaman ilginç. :GDG:

Sinemaya falanda hiç gitmemiştin sanırım, doğum günü hiç kutlamamıştın. İstanbul'da oturup da bunların hiç birini yapmaman ilginç. :GDG:

hee oralar ilginç gelebilir doğru diyon sinemaya hiç gitmedim ama giderim bi ara doğum günü kutlamayı sevmem
benim hayatım futbolla geçer