Sayın admin banlayalım bu adamı, yıllardır burada bedavaya yiyor içiyor... Karşılığında kurduğu cümleye bak, yine gösterdi Hainli Fedai yüzünü. @bazingaHer zaman beklerim.. Yalnız hesap konusunda bir güzellik yapmam onu baştan söyleyeyim
Sayın admin banlayalım bu adamı, yıllardır burada bedavaya yiyor içiyor... Karşılığında kurduğu cümleye bak, yine gösterdi Hainli Fedai yüzünü. @bazingaHer zaman beklerim.. Yalnız hesap konusunda bir güzellik yapmam onu baştan söyleyeyim
65 veya 70 olması lazımdı hocam en son, 100 olduysa eyvah eyvah. Bir de havuç dilim vardı içinde, bilmiyorum içeriği hala aynı mı. Benzer hocam fiyatlar, bir kişi için tabii.Hocam şaka bir yana bir ara öyleydi ama şimdi hamburger menüleri 100 lira diye biliyorum
İstanbul'da fiyatları bilmiyorum Ankara'da 35-40 lirasına gayet kaliteli hamburgerciler var
1 kişi hocam65 veya 70 olması lazımdı hocam en son, 100 olduysa eyvah eyvah. Bir de havuç dilim vardı içinde, bilmiyorum içeriği hala aynı mı. Benzer hocam fiyatlar, bir kişi için tabii.
Türkiye'nin iki büyük kenti ekonomi olarak da oldukça benzer demek ki hocam.1 kişi hocam
NET... @MasacREO kelime gerçekten de butik miydi lan yoksa...
Ah hocam ah. Ankara'da da uçurum var amaTürkiye'nin iki büyük kenti ekonomi olarak da oldukça benzer demek ki hocam.
Hocam benzer durum İstanbul için de söz konusu. En ucuz olan yerler bile çok ucuz değil artık ama mesela bir tarafta Nişantaşı, Bebek gibi semtler varken öteki tarafta Balat falan da var.Ah hocam ah. Ankara'da da uçurum var ama
Mamak'ta 10 liraya karnını rahat doyururken Çankaya'da aç kalabiliyorsun
Bunla ilgili liseden bir arkadaşın trajedik bir anısı var Bu inşaatta çalışıyor yazın 2-3 sene önce. Cebinde 100 lira var ve aç. Çayyolu'nda çalıştığı yer orada her şey ateş pahası
Giriyo bir kebapçıyo bir sürü meze getiriyorlar çocuğa ikram diye bu alıyor menüyü belki lahmacun vardır da 10 liraya çıkarım diye Bi bakıyor parası çorba ya da bulgur pilavına yetiyor Ben bi bulgur pilavı alayım diyor bu da. Garsonlar bi tuhaf bakıyorlar yüzüne bu da yiyip hemen kalkıyor
Hocam bulgur nedir ya sklgjklsjglkHocam benzer durum İstanbul için de söz konusu. En ucuz olan yerler bile çok ucuz değil artık ama mesela bir tarafta Nişantaşı, Bebek gibi semtler varken öteki tarafta Balat falan da var.
Hocam cidden trajikomikmiş bu yalnız. Aslında taktiği güzelmiş.
Ahahahahah hocam bak çorba daha mantıklıymış cidden, yaz-kış, gündüz-gece her türlü tüketilen bir şey nasılsa. Yalnız sürüyle meze getiren garsonların bakışları gözümün önüne geldi, arkadaşının yerinde olsam bulgur pilavını yerken baya stres olurdum herhalde.Hocam bulgur nedir ya sklgjklsjglk
Bari çorba al çorba içmek yine normal
Hayatımda bu kadar utanmadım diyorAhahahahah hocam bak çorba daha mantıklıymış cidden, yaz-kış, gündüz-gece her türlü tüketilen bir şey nasılsa. Yalnız sürüyle meze getiren garsonların bakışları gözümün önüne geldi, arkadaşının yerinde olsam bulgur pilavını yerken baya stres olurdum herhalde.
Bence butik diyerek kapatalım bu mevzuyu artık @MEnes
Sanırım en mantıklısı butik diyerek bu işi kapatmak olacak yoldaşlarım... Yoksa biz aylar boyu düşünsek de 'o' kelime aklımıza gelmeyecek...Bence butik diyerek kapatalım bu mevzuyu artık @MEnes
Bence butik diyerek kapatalım bu mevzuyu artık @MEnes
Bu mevzu yine açılııııııııııııır. İzmir bombası, pizza gibi bir yiyecek satan -o kelime- bir mekan söz konusu olur ve o mevzu yine açılır. Tabii şimdilik bu işi kapatmak mantıklı olabilir.Sanırım en mantıklısı butik diyerek bu işi kapatmak olacak yoldaşlarım... Yoksa biz aylar boyu düşünsek de 'o' kelime aklımıza gelmeyecek...
Kredi kartının köpeği olmuşuz hocam.Hayatımda bu kadar utanmadım diyor
İşte o zaman her ihtimale karşı kredi kartı olacak yanında
Ah ah konu konuyu açıyor
2013'te Ayvalık'a giderken otobüste annem yiyem diye nasıl böyle bir hata yaptıysa köfte ekmek yapmış Mola yerine geldik elimde poşet iniyorum. Kızın teki ayyyy ne koktu be dedi çaktırmadım
Sonra mola yerinin ordaki restoranın arkasında gizli gizli yemiştim Sonra o kızın grubu sigaraya gelmişti oraya. Hayatımda en utandığım anlarda ilk 3'e girer
Yok hocam Allahtan en arkadaydımsss. Yolculuk bitene kadar görmedim dahaKredi kartının köpeği olmuşuz hocam.
Ahahahah hocam bu hikayeden dizi yapılır. Sonra otobüse bindiğin zaman sana bakıp gülmek, sırıtmak gibi eylemlerde bulunmuş muydu hocam o kız?
Büyük ihtimal açılır zaten, açılmama ihtimali çoook düşük... Yine -o tarz- bir mekana gider yemek yeriz ve yine yeniden neydi lan o kelime deriz... O zamana dek 'butik' iyidir, hoştur...Bu mevzu yine açılııııııııııııır. İzmir bombası, pizza gibi bir yiyecek satan -o kelime- bir mekan söz konusu olur ve o mevzu yine açılır. Tabii şimdilik bu işi kapatmak mantıklı olabilir.