Burger King mi? McDonald's mı?

Hangisi?

• Burger King

Oy: 33 70.2%
  • McDonald’s

Oy: 8 17.0%
  • Hiçbiri

Oy: 6 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    47
Her zaman beklerim.. :A Yalnız hesap konusunda bir güzellik yapmam onu baştan söyleyeyim :A
Sayın admin banlayalım bu adamı, yıllardır burada bedavaya yiyor içiyor... Karşılığında kurduğu cümleye bak, yine gösterdi Hainli Fedai yüzünü. :A @bazinga

Hocam şaka bir yana bir ara öyleydi ama şimdi hamburger menüleri 100 lira diye biliyorum :A
İstanbul'da fiyatları bilmiyorum Ankara'da 35-40 lirasına gayet kaliteli hamburgerciler var :D
65 veya 70 olması lazımdı hocam en son, 100 olduysa eyvah eyvah. :A Bir de havuç dilim vardı içinde, bilmiyorum içeriği hala aynı mı. :A Benzer hocam fiyatlar, bir kişi için tabii. :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Türkiye'nin iki büyük kenti ekonomi olarak da oldukça benzer demek ki hocam. :A
Ah hocam ah. Ankara'da da uçurum var ama :A
Mamak'ta 10 liraya karnını rahat doyururken Çankaya'da aç kalabiliyorsun :A

Bunla ilgili liseden bir arkadaşın trajedik bir anısı var :A Bu inşaatta çalışıyor yazın 2-3 sene önce. Cebinde 100 lira var ve aç. Çayyolu'nda çalıştığı yer orada her şey ateş pahası :A
Giriyo bir kebapçıyo bir sürü meze getiriyorlar çocuğa ikram diye bu alıyor menüyü belki lahmacun vardır da 10 liraya çıkarım diye :A Bi bakıyor parası çorba ya da bulgur pilavına yetiyor :D Ben bi bulgur pilavı alayım diyor bu da. Garsonlar bi tuhaf bakıyorlar yüzüne bu da yiyip hemen kalkıyor :A

Ah hocam ah. Ankara'da da uçurum var ama :A
Mamak'ta 10 liraya karnını rahat doyururken Çankaya'da aç kalabiliyorsun :A

Bunla ilgili liseden bir arkadaşın trajedik bir anısı var :A Bu inşaatta çalışıyor yazın 2-3 sene önce. Cebinde 100 lira var ve aç. Çayyolu'nda çalıştığı yer orada her şey ateş pahası :A
Giriyo bir kebapçıyo bir sürü meze getiriyorlar çocuğa ikram diye bu alıyor menüyü belki lahmacun vardır da 10 liraya çıkarım diye :A Bi bakıyor parası çorba ya da bulgur pilavına yetiyor :D Ben bi bulgur pilavı alayım diyor bu da. Garsonlar bi tuhaf bakıyorlar yüzüne bu da yiyip hemen kalkıyor :A
Hocam benzer durum İstanbul için de söz konusu. :A En ucuz olan yerler bile çok ucuz değil artık ama mesela bir tarafta Nişantaşı, Bebek gibi semtler varken öteki tarafta Balat falan da var. :A

Hocam cidden trajikomikmiş bu yalnız. :A Aslında taktiği güzelmiş. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Hocam benzer durum İstanbul için de söz konusu. :A En ucuz olan yerler bile çok ucuz değil artık ama mesela bir tarafta Nişantaşı, Bebek gibi semtler varken öteki tarafta Balat falan da var. :A

Hocam cidden trajikomikmiş bu yalnız. :A Aslında taktiği güzelmiş. :A
Hocam bulgur nedir ya sklgjklsjglk
Bari çorba al çorba içmek yine normal :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Hocam bulgur nedir ya sklgjklsjglk
Bari çorba al çorba içmek yine normal :A
Ahahahahah hocam bak çorba daha mantıklıymış cidden, yaz-kış, gündüz-gece her türlü tüketilen bir şey nasılsa. :A Yalnız sürüyle meze getiren garsonların bakışları gözümün önüne geldi, arkadaşının yerinde olsam bulgur pilavını yerken baya stres olurdum herhalde. :A

• Güldürdün
Ahahahahah hocam bak çorba daha mantıklıymış cidden, yaz-kış, gündüz-gece her türlü tüketilen bir şey nasılsa. :A Yalnız sürüyle meze getiren garsonların bakışları gözümün önüne geldi, arkadaşının yerinde olsam bulgur pilavını yerken baya stres olurdum herhalde. :A
Hayatımda bu kadar utanmadım diyor :A
İşte o zaman her ihtimale karşı kredi kartı olacak yanında :A

Ah ah konu konuyu açıyor :A
2013'te Ayvalık'a giderken otobüste annem yiyem diye nasıl böyle bir hata yaptıysa köfte ekmek yapmış :A Mola yerine geldik elimde poşet iniyorum. Kızın teki ayyyy ne koktu be dedi çaktırmadım :A
Sonra mola yerinin ordaki restoranın arkasında gizli gizli yemiştim :A Sonra o kızın grubu sigaraya gelmişti oraya. Hayatımda en utandığım anlarda ilk 3'e girer :A

En sok yiyeli ya 1 yıla yakın olmuştur ya da 1 yılı geçmiştir. Nedense ben ikisinin arasında bir fark görmüyorum ve çoğunlukla yemediğim için hiçbiri dedim.

Burada yok ama favorim Popeyes. :A

Bence butik diyerek kapatalım bu mevzuyu artık :A @MEnes
Sanırım en mantıklısı butik diyerek bu işi kapatmak olacak yoldaşlarım... :A Yoksa biz aylar boyu düşünsek de 'o' kelime aklımıza gelmeyecek... :A
Bu mevzu yine açılııııııııııııır. :A İzmir bombası, pizza gibi bir yiyecek satan -o kelime- bir mekan söz konusu olur ve o mevzu yine açılır. :A Tabii şimdilik bu işi kapatmak mantıklı olabilir. :A

Hayatımda bu kadar utanmadım diyor :A
İşte o zaman her ihtimale karşı kredi kartı olacak yanında :A

Ah ah konu konuyu açıyor :A
2013'te Ayvalık'a giderken otobüste annem yiyem diye nasıl böyle bir hata yaptıysa köfte ekmek yapmış :A Mola yerine geldik elimde poşet iniyorum. Kızın teki ayyyy ne koktu be dedi çaktırmadım :A
Sonra mola yerinin ordaki restoranın arkasında gizli gizli yemiştim :A Sonra o kızın grubu sigaraya gelmişti oraya. Hayatımda en utandığım anlarda ilk 3'e girer :A
Kredi kartının köpeği olmuşuz hocam. :A

Ahahahah hocam bu hikayeden dizi yapılır. :A Sonra otobüse bindiğin zaman sana bakıp gülmek, sırıtmak gibi eylemlerde bulunmuş muydu hocam o kız? :A

• Üzücü
  • Güldürdün
Bu mevzu yine açılııııııııııııır. :A İzmir bombası, pizza gibi bir yiyecek satan -o kelime- bir mekan söz konusu olur ve o mevzu yine açılır. :A Tabii şimdilik bu işi kapatmak mantıklı olabilir. :A
Büyük ihtimal açılır zaten, açılmama ihtimali çoook düşük... :A Yine -o tarz- bir mekana gider yemek yeriz ve yine yeniden neydi lan o kelime deriz... :A O zamana dek 'butik' iyidir, hoştur... :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
İkisi arasında fark görmüyorum aslında, gittiğim yerde hangisi varsa. Çoğunlukla tercihim Burger King oluyor. :X

Hiç biri.
Senelerdir yemiyorum.

Havalimanındaki fiyat ile buradaki fiyat birebir.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24