Burger King mi? McDonald's mı?

Hangisi?

• Burger King

Oy: 33 70.2%
  • McDonald’s

Oy: 8 17.0%
  • Hiçbiri

Oy: 6 12.8%

• Kullanılan toplam oy
    47
Ben hiç beğenmemiştim ya, overrated bulmuştum biraz hatta. :A Gerçi çok çok kalabalık olduğu bir zamanda gitmiştim, onun da etkisi olabilir tabii.
Sıra beklemiştim ben de girişte. :A Senin kadar tecrübeli değilim hamburger konusunda. Tek tük birkaç yerde daha yemişimdir. :A

Akasya'da yemiştim. Güzeldi ama gereğinden fazla pahalı. Amerika'da nasıl bilmiyorum ama burda butik hamburgercilerle aynı fiyat bandında fakat onlar kadar iyi değil. :A
Cheddarlı patateslerinden yedin mi? En sevdiğim noktasıydı. Yediğim en iyi burger miydi emin değilim ama en iyi patatesti Amerika'daki. :D Oradaki fiyat politikasını çok hatırlamıyorum ama ben yiyebildiğime göre pahalı değildir diye tahmin ediyorum. :A

Sıra beklemiştim ben de girişte. :A Senin kadar tecrübeli değilim hamburger konusunda. Tek tük birkaç yerde daha yemişimdir. :A
Yukarıda önerdiklerimi denersen beğeneceğinden eminim, tabii korona belası biterse. :A

Admin de bana Şişkolok demek istedi... @Maskeli Fedai

Dolar ve Euro’nun geldiği noktayı da gözler önüne seriyor geçmiş mesajlar. :A

İkisi arasında McDonald’s ama ikisinin de kalitesi çok düştü geçmişe göre. Kıyaslamak doğru değil sonuçta bunlar fast-food zincirleri ve fiyat olarak çok daha uygunlar ama butik diye tabir ettiğimiz burgercileri tercih etmeye başladığınız zaman, pek fast-food yiyesiniz kalmıyor. İstanbul’da Carl’s Jr mevcut, illa fast-food hamburger tercih edecekseniz onu öneririm. Cevahir şubesi mümkünse.

Butik olarak İstanbul’un bütün burgercilerini denedim sanırım. Korona sebebiyle uzun süredir bir yerlere gidip bir şeyler yemeye ara vermek durumunda kaldım tabii... Onlardan önereyim bari ben de. :A Taksim’deki Zula ve Kadıköy’deki Nine Dining favorilerimdi en son. Menülerindeki her şey müthiştir... Nusr-Et’in burgeri de çok iyi ama hiç bütçe dostu değil tabii ki, menü olarak tercih edilmesi önerilir. Tavuk olarak da Arnavutköy’deki Johnny&co muhteşem. İstanbul’da yaşayanlar mutlaka denesin diyerek konuyu terk ediyorum, karnım acıktı yine. :A

Adam destan yazmış la yemek söz konusu olunca :A Boşuna şişkolok demiyoruz.. :A @MEnes @MasacRE
Vedat Milor bile bu kadar çok yeri dolaşıp yemek yemiyordur be kardeşim, bu şişkolokta nasıl bir yeme aşkı var böyle :A Adam Nusr-Et'e bile gitmiş. Tuz oyunları da yaptırdın mı kendine Şişkolok...

Vedat Milor bile bu kadar çok yeri dolaşıp yemek yemiyordur be kardeşim, bu şişkolokta nasıl bir yeme aşkı var böyle :A Adam Nusr-Et'e bile gitmiş. Tuz oyunları da yaptırdın mı kendine Şişkolok...
Kütük dostum biz açlıktan ekmek zeytin yiyelim adam gitsin kendine tuz oyunları yaptırsın.. Yazık.. :A @Sherlock

Cheddarlı patateslerinden yedin mi? En sevdiğim noktasıydı. Yediğim en iyi burger miydi emin değilim ama en iyi patatesti Amerika'daki. :D Oradaki fiyat politikasını çok hatırlamıyorum ama ben yiyebildiğime göre pahalı değildir diye tahmin ediyorum. :A
Yok, normal sossuz patates yemiştim. Bir daha ki gidişimde denerim, milkshake'ini de merak ediyorum zaten. :A

• Beğendim
Reactions: bazinga
Dolar ve Euro’nun geldiği noktayı da gözler önüne seriyor geçmiş mesajlar. :A

İkisi arasında McDonald’s ama ikisinin de kalitesi çok düştü geçmişe göre. Kıyaslamak doğru değil sonuçta bunlar fast-food zincirleri ve fiyat olarak çok daha uygunlar ama butik diye tabir ettiğimiz burgercileri tercih etmeye başladığınız zaman, pek fast-food yiyesiniz kalmıyor. İstanbul’da Carl’s Jr mevcut, illa fast-food hamburger tercih edecekseniz onu öneririm. Cevahir şubesi mümkünse.

Butik olarak İstanbul’un bütün burgercilerini denedim sanırım. Korona sebebiyle uzun süredir bir yerlere gidip bir şeyler yemeye ara vermek durumunda kaldım tabii... Onlardan önereyim bari ben de. :A Taksim’deki Zula ve Kadıköy’deki Nine Dining favorilerimdi en son. Menülerindeki her şey müthiştir... Nusr-Et’in burgeri de çok iyi ama hiç bütçe dostu değil tabii ki, menü olarak tercih edilmesi önerilir. Tavuk olarak da Arnavutköy’deki Johnny&co muhteşem. İstanbul’da yaşayanlar mutlaka denesin diyerek konuyu terk ediyorum, karnım acıktı yine. :A
O kelime gerçekten de butik miydi lan yoksa... :A

Hocam gittiğimiz burgercilerle benzerdi bahsettiğim menünün fiyatı, bilmiyorum hala duruyor mu. :A @Maskeli Fedai
Hocam şaka bir yana bir ara öyleydi ama şimdi hamburger menüleri 100 lira diye biliyorum :A
İstanbul'da fiyatları bilmiyorum Ankara'da 35-40 lirasına gayet kaliteli hamburgerciler var :D

Türkiye'de Extrablatt'ın şubesi vardı sanırım, burada biraz cep yakıyor ama birgün gidip onu da benim yerime yersin artık. Zaten denemediğin bi o kalmıştır. :A
Baktım ama sadece Konya ve Antalya'da şubesi var sanırım, İstanbul göremedim. Olsaydı, gidebilirdim :A

• Üzücü
Reactions: kerem
Kütük dostum biz açlıktan ekmek zeytin yiyelim adam gitsin kendine tuz oyunları yaptırsın.. Yazık.. :A @Sherlock
Eee adaşımın işi gücü yemek zaten... Adam sürekli bana ne yiyelim ne yiyelim diyip duruyor ne bekliyorsun... :A @Sherlock @MasacRE
İki dakika alandan ayrıldık vaziyete bak, bu nedir kardeşim anlaşarak mı gömdünüz beni, peşi sıra ve inanılmaz bir senkronla gelmiş gömme mesajları. :A

Birisinin İzmir'de yemediği halt kalmamış, üstelik sadece yemek de değil. :A Kordon'un müdavimi olmuş, Merve mi dersin, Ayşe mi dersin, Hale (Heyıl) mı dersin... :A Diğeriyle ne zaman konuşsam kebap yiyor, ciğer yiyor. Diyarbakır'da kötü yemek yok zaten. :A Adaşımı zaten biliyoruz, sac tavalar mı dersin, kebaplar mı dersin, pizza mı dersin... :A O yüzden sizin beni gömme hakkınız yok. :A

Bu arada ben giderken bildiğimiz burgercilerin fiyatındaydı Nusr-Et'teki burger menüsü, o yüzden tuz oyunları falan yapmadım abartmayalım. :A