Ne fotosu kardeşim... Diyarbakır’ın en büyük kebapçı zincirine sahip adamın dediğine bak.Aynen aynen Fotolar öyle demiyor
Ne fotosu kardeşim... Diyarbakır’ın en büyük kebapçı zincirine sahip adamın dediğine bak.Aynen aynen Fotolar öyle demiyor
Fotoların elimde.. Ahahahahha çaktırmaNe fotosu kardeşim... Diyarbakır’ın en büyük kebapçı zincirine sahip adamın dediğine bak.
Üç tane lahmacun 5 mi lira...İkisi de değil 3 tane lahmacun alırım, 5 Lira. Hemde güzel doyurur. Ayrıca Avrupa'ya da para sermaye etmiş olmam
Benim öyle fotolarım yok, iftira. Forum olarak geleceğiz, ne zaman ağırlayacaksın bizi.Fotoların elimde.. Ahahahahha çaktırma
Her zaman beklerim.. Yalnız hesap konusunda bir güzellik yapmam onu baştan söyleyeyimBenim öyle fotolarım yok, iftira. Forum olarak geleceğiz, ne zaman ağırlayacaksın bizi.
Sıra beklemiştim ben de girişte. Senin kadar tecrübeli değilim hamburger konusunda. Tek tük birkaç yerde daha yemişimdir.Ben hiç beğenmemiştim ya, overrated bulmuştum biraz hatta. Gerçi çok çok kalabalık olduğu bir zamanda gitmiştim, onun da etkisi olabilir tabii.
Cheddarlı patateslerinden yedin mi? En sevdiğim noktasıydı. Yediğim en iyi burger miydi emin değilim ama en iyi patatesti Amerika'daki. Oradaki fiyat politikasını çok hatırlamıyorum ama ben yiyebildiğime göre pahalı değildir diye tahmin ediyorum.Akasya'da yemiştim. Güzeldi ama gereğinden fazla pahalı. Amerika'da nasıl bilmiyorum ama burda butik hamburgercilerle aynı fiyat bandında fakat onlar kadar iyi değil.
2012 senesinde öyleydi. Şimdi ise tanesi 5 lira. Tabii bu neredeyse en küçük boyutta.Üç tane lahmacun 5 mi lira...
Yukarıda önerdiklerimi denersen beğeneceğinden eminim, tabii korona belası biterse.Sıra beklemiştim ben de girişte. Senin kadar tecrübeli değilim hamburger konusunda. Tek tük birkaç yerde daha yemişimdir.
Dolar ve Euro’nun geldiği noktayı da gözler önüne seriyor geçmiş mesajlar.
İkisi arasında McDonald’s ama ikisinin de kalitesi çok düştü geçmişe göre. Kıyaslamak doğru değil sonuçta bunlar fast-food zincirleri ve fiyat olarak çok daha uygunlar ama butik diye tabir ettiğimiz burgercileri tercih etmeye başladığınız zaman, pek fast-food yiyesiniz kalmıyor. İstanbul’da Carl’s Jr mevcut, illa fast-food hamburger tercih edecekseniz onu öneririm. Cevahir şubesi mümkünse.
Butik olarak İstanbul’un bütün burgercilerini denedim sanırım. Korona sebebiyle uzun süredir bir yerlere gidip bir şeyler yemeye ara vermek durumunda kaldım tabii... Onlardan önereyim bari ben de. Taksim’deki Zula ve Kadıköy’deki Nine Dining favorilerimdi en son. Menülerindeki her şey müthiştir... Nusr-Et’in burgeri de çok iyi ama hiç bütçe dostu değil tabii ki, menü olarak tercih edilmesi önerilir. Tavuk olarak da Arnavutköy’deki Johnny&co muhteşem. İstanbul’da yaşayanlar mutlaka denesin diyerek konuyu terk ediyorum, karnım acıktı yine.
Vedat Milor bile bu kadar çok yeri dolaşıp yemek yemiyordur be kardeşim, bu şişkolokta nasıl bir yeme aşkı var böyle Adam Nusr-Et'e bile gitmiş. Tuz oyunları da yaptırdın mı kendine Şişkolok...
Kütük dostum biz açlıktan ekmek zeytin yiyelim adam gitsin kendine tuz oyunları yaptırsın.. Yazık.. @SherlockVedat Milor bile bu kadar çok yeri dolaşıp yemek yemiyordur be kardeşim, bu şişkolokta nasıl bir yeme aşkı var böyle Adam Nusr-Et'e bile gitmiş. Tuz oyunları da yaptırdın mı kendine Şişkolok...
Yok, normal sossuz patates yemiştim. Bir daha ki gidişimde denerim, milkshake'ini de merak ediyorum zaten.Cheddarlı patateslerinden yedin mi? En sevdiğim noktasıydı. Yediğim en iyi burger miydi emin değilim ama en iyi patatesti Amerika'daki. Oradaki fiyat politikasını çok hatırlamıyorum ama ben yiyebildiğime göre pahalı değildir diye tahmin ediyorum.
avrupada irlandada beef sığır eti bizim burger kingten farklılar çok yağlı birde kanlarıda ayıklamıyorlar
O kelime gerçekten de butik miydi lan yoksa...Dolar ve Euro’nun geldiği noktayı da gözler önüne seriyor geçmiş mesajlar.
İkisi arasında McDonald’s ama ikisinin de kalitesi çok düştü geçmişe göre. Kıyaslamak doğru değil sonuçta bunlar fast-food zincirleri ve fiyat olarak çok daha uygunlar ama butik diye tabir ettiğimiz burgercileri tercih etmeye başladığınız zaman, pek fast-food yiyesiniz kalmıyor. İstanbul’da Carl’s Jr mevcut, illa fast-food hamburger tercih edecekseniz onu öneririm. Cevahir şubesi mümkünse.
Butik olarak İstanbul’un bütün burgercilerini denedim sanırım. Korona sebebiyle uzun süredir bir yerlere gidip bir şeyler yemeye ara vermek durumunda kaldım tabii... Onlardan önereyim bari ben de. Taksim’deki Zula ve Kadıköy’deki Nine Dining favorilerimdi en son. Menülerindeki her şey müthiştir... Nusr-Et’in burgeri de çok iyi ama hiç bütçe dostu değil tabii ki, menü olarak tercih edilmesi önerilir. Tavuk olarak da Arnavutköy’deki Johnny&co muhteşem. İstanbul’da yaşayanlar mutlaka denesin diyerek konuyu terk ediyorum, karnım acıktı yine.
Hocam şaka bir yana bir ara öyleydi ama şimdi hamburger menüleri 100 lira diye biliyorumHocam gittiğimiz burgercilerle benzerdi bahsettiğim menünün fiyatı, bilmiyorum hala duruyor mu. @Maskeli Fedai
Deneriz inşallah kısmetse.Yukarıda önerdiklerimi denersen beğeneceğinden eminim, tabii korona belası biterse.
Admin de bana Şişkolok demek istedi... @Maskeli Fedai
Türkiye'de Extrablatt'ın şubesi vardı sanırım, burada biraz cep yakıyor ama birgün gidip onu da benim yerime yersin artık. Zaten denemediğin bi o kalmıştır.Yok, normal sossuz patates yemiştim. Bir daha ki gidişimde denerim, milkshake'ini de merak ediyorum zaten.
Baktım ama sadece Konya ve Antalya'da şubesi var sanırım, İstanbul göremedim. Olsaydı, gidebilirdimTürkiye'de Extrablatt'ın şubesi vardı sanırım, burada biraz cep yakıyor ama birgün gidip onu da benim yerime yersin artık. Zaten denemediğin bi o kalmıştır.
Vedat Milor bile bu kadar çok yeri dolaşıp yemek yemiyordur be kardeşim, bu şişkolokta nasıl bir yeme aşkı var böyle Adam Nusr-Et'e bile gitmiş. Tuz oyunları da yaptırdın mı kendine Şişkolok...
Kütük dostum biz açlıktan ekmek zeytin yiyelim adam gitsin kendine tuz oyunları yaptırsın.. Yazık.. @Sherlock
İki dakika alandan ayrıldık vaziyete bak, bu nedir kardeşim anlaşarak mı gömdünüz beni, peşi sıra ve inanılmaz bir senkronla gelmiş gömme mesajları.