Burcum Akrep, Yükselen Başak.
@cehennet demek yükselen 35'den sonra kendini gösteriyor öyle mi? Başak'in özellikleri ne ki?
Planlı ve düzenli aynı zamanda Takıntılı, kompleks bir burç Başak. Düzen ve temizlik takıntısı yaşarsın bol bol.
Yalniz ben bunlari 0-34 yas arasinda da yasiyorum bu özelliklerle.
Yükselen etkisindesin işte. Başak Burcu tam bahsettiğim gibi bir burç. Evlerden ırak. Bir rahat vermez insana. 35 sonrası huysuz bir amcaya dönersin.
Abooovvvv, bu yasima kadar sevenim cikmadi, bu yastan sonra da umut yok desene.
Başak Burçları işi ile evli olur genelde. Başarı doyurur onları.
Evli değilsin o zaman?
Balık burcuyum, sinsi ve duygusal.Ekli dosyayı görüntüle 105957
Doğduğunuz güne bağlı olarak aşağıdaki tabloda verilmiş burçlardan hangisine sahipsiniz?
Burçlara inanıyorsanız, özelliklerini gösteriyorum diyor musunuz?
NOT: Bu anket burçlara inanıp/inanmadığınızı sormuyor, sadece doğum tarihinize göre hangi burca sahip olduğunuzu soruyor.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
+ Azerbaycan milliyetçisi + LGBT'nin bayrak taşıyanı... Seninle aynı burçtan olduğum için utanıyorum...Balık burcuyum, sinsi ve duygusal.
Diğer Azerbaycanlı @S.G.A.T. ile doğum günümüz bile aynı, daha birlikte kutlayamadık. Kismet diyelim.+ Azerbaycan milliyetçisi + LGBT'nin bayrak taşıyanı... Seninle aynı burçtan olduğum için utanıyorum...
Ağustos un kaçında doğdun senBurcum Aslan
Yükselenim Akrep
Ağustos un kaçında doğdun sen
------
A S L A N 🦁😎