ama başka burc olsam yine başak derdimKendi burcunu seviyorsun işte
ama başka burc olsam yine başak derdimKendi burcunu seviyorsun işte
Son belirlenenlere göre Aslan'ım.
Ben son belirtilenlere göre BalığımBoğa ama Koç oldu dediler.
Çaktırma bende kendi burcumu seviyorum 😉ama başka burc olsam yine başak derdim
yeni duzene gore.evet@EnveR balikmisin sende
Ben eskidende yeni duzendede baligim ve hep balik olacagim @KayıpSehir
Balik burcu olanlari seviyorum ♥♡♥
Bosver o zman insanlarin yeni düzen den haberi yok sende sayma yeni duzeni yilanci burcu nedir abi yayeni duzene gore.evet
Aynen o ne la?Bosver o zman insanlarin yeni düzen den haberi yok sende sayma yeni duzeni yilanci burcu nedir abi ya
Ben biliyorum balık Burcuyum romantik duygusal hayal gücü kuvvetli @mrt-06 @S.G.A.TEkli dosyayı görüntüle 105957
Doğduğumuz güne bağlı olarak yukarıdaki tabloda verilmiş burçlardan hangisine sahipsiniz?
Burçlara inanıyorsanız, özelliklerini gösteriyorum diyor musunuz?
NOT: Bu anket burçlara inanıp/inanmadığınızı sormuyor, sadece doğum tarihinize göre hangi burca sahip olduğunuzu soruyor.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
NOT: Bu anket burçlara inanıp/inanmadığınızı sormuyor, sadece doğum tarihinize göre hangi burca sahip olduğunuzu soruyor.Burçlara inanmıyorum. @mrt-06