AĞLA.Napiim. Su grubu işte. Duygusal ne beklersin
Gerçekten çok üzülüyorumO senin işin. Malum burç. Ağlak burç
Sus be yalancı, evde gizli gizli ağladığını bilmiom mu sandın?O senin işin. Malum burç. Ağlak burç
Gerçekten çok üzülüyorum
------
Sus be yalancı, evde gizli gizli ağladığını bilmiom mu sandın ?
------
------
Yok öyle bir şey.
Bugün eski bir arkadaşımla karşılaştım. Hafiften bir depresifleştim ama hemen atlattım.
oh yandan yandanohh iyi olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 105957
Doğduğunuz güne bağlı olarak aşağıdaki tabloda verilmiş burçlardan hangisine sahipsiniz?
Burçlara inanıyorsanız, özelliklerini gösteriyorum diyor musunuz?
NOT: Bu anket burçlara inanıp/inanmadığınızı sormuyor, sadece doğum tarihinize göre hangi burca sahip olduğunuzu soruyor.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Seni ışık Burcu yaptık artık 😁Balık burcuyum ben özelliklerini taşıyorum
Seni ışık Burcu yaptık artık 😁