Burcu Bakdur

Aşırı itici bir kadın. Bu kanal önceki sunucusuyla daha iyi işler yapıyordu. Şimdi içerik de çok bozdu.

Çok itici bir kadın ya. hatta Ekşi sözlükte şuan kadını fena kötülüyorlar.
Yapmacık yapmacık haraketler hiçte böyle tipleri sevmem. :D

Önceki kadın daha iyiydi. En azından bir asaleti vardı. :)

Çok itici bir kadın ya. hatta Ekşi sözlükte şuan kadını fena kötülüyorlar.
Yapmacık yapmacık haraketler hiçte böyle tipleri sevmem. :D

Önceki kadın daha iyiydi. En azından bir asaleti vardı. :)
Zaten o ayrılınca hem içerik hem de espri kalitesi düştü. :)

Bence bu kadın Billur 'dan daha iyi, bu geldikten sonra hit sayısı nasıl arttı. Bir de hatırlıyorum, Billur döneminde de Billur'u sevmeyenler çoktu, yani illa birileri birileri tarafından sevilmeyecek bu doğanın kanunu olmuş resmen. Yine de Burcu bana daha sempatik, çekici ve tatlı geliyor. :)

Bence bu kadın Billur 'dan daha iyi, bu geldikten sonra hit sayısı nasıl arttı. Bir de hatırlıyorum, Billur döneminde de Billur'u sevmeyenler çoktu, yani illa birileri birileri tarafından sevilmeyecek bu doğanın kanunu olmuş resmen. Yine de Burcu bana daha sempatik, çekici ve tatlı geliyor. :)
Sayının artması Burcu'nun zamanında Youtube'ye gelmiş olmaları. Önceden Billur'lu zamanda Dailymontion'da videolara yayınlıyorlarmış. Hatta Billur'un videolarına bak hepsi 31 Ağustos'ta Youtube yüklenmiş. :)

Nedir?'i nedir yapar bu kızdır bence eskiden olduğundan çok çok daha tanınır hale getirdi bu yapımı. Ben seviyorum bazı durumları abartıyorlar yastık atma vs. ama güzel hepsini izlemeye çalışıyorum. :)

Nedir?'i nedir yapar bu kızdır bence eskiden olduğundan çok çok daha tanınır hale getirdi bu yapımı. Ben seviyorum bazı durumları abartıyorlar yastık atma vs. ama güzel hepsini izlemeye çalışıyorum. :)
Cem Yılmaz'ı getirdiği için olabilir mesela? :D

Burcu Nedir Ne degildiri tanıtan ve sempatik hale getiren kişidir bence de. Hiç yapayda durmuyor.:X

bana sormayın sadece sözlüklerden fazla etkilenmeyin diyorum adam okuyor geliyor aynısını yazıyor buraya fikirlerinizi esir almasın bunu diyorum yoksa bu bayanla ilgili bi sıkıntım yok ismini duymuşluğumuz var okan bayülgenin programında görmüştüm o kadar
Sözlük yorumlarını okumaktan vede yorum yapmaktan hoşlanan ben ve benim gibi birçok insan var. Gereksiz yere polemik oluşturmaktansa yorum yapmaman daha doğru olacaktır.

Bana baya sempatik geliyor, ses tonu, kullanılan cümleler vs. Ben başarılı buluyorum kendisini. Önü açık.

Edit: Aynı kanalda Billur isimli bir sunucu daha varmış, oda iyidir onunla. Eski kanalı olan oydu. :D Okan bayulgen felanda katılmış tek Cem yılmaz değil yani.

Son düzenleme:
Cem Yılmaz'dan önce de izlenme sayılarına bakardım çok daha fazlaydı diğer kıza oranla. :)

Zaten izlendiği için de Cem Yılmaz çıktı yoksa niye çıksın.
Akrabası falandır belki Beso. :D Yani ben bu kanalın ilk sunucusu izlenme oranlarını bilmiyorum ama Cem Yılmaz da her başarılı kanala gitmez o kadar kolay kolay yani.

avivasagelecek_edit.jpg

Çok tatlı hatun ya. :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Cem Yılmaz bizim foruma gelse 5-10 dakika takılsa forumun hiti 5 katına çıkar şimdi Cem Yılmaz'ın katkısı yok denilmez. :D

Arkadaşlar bölümün amacı dışına çıkıyorsunuz. Burcu Bakdur hakkında düşünceniz varsa yazın. :)

Son düzenleme:
Asla bir Billur Bolu değil. Ekşi'de bu kadının, Billur Bolu'dan daha çok sevilmesinin sebebinin Ekşi Sözlük nedir? videosu olduğunu düşünüyorum.

Nedir'in bu kadar tanınıyor olmasına çok şaşırdım ayrıca. :D

Tek kelimeyle iticidir, Cem Yılmaz ve Okan Bayülgen sayesinde kısa sürede popüler oldu ve bir süre bunun kaymağını yedikten sonra kendi kanalını oluşturup oradan yürüyecek.