- Reaksiyon puanı
- 86,188
- Puanı
- 1,060
Burak tam benlik olunca reklamda benlik oluyor.Tam senlik reklam olmuş![]()
Burak tam benlik olunca reklamda benlik oluyor.Tam senlik reklam olmuş![]()
Reklamı gören herkese gelsin.Gerçekten maşallahı var, eridim bittim.![]()
O ecünnünün yerine kendimi koyarak...
Kendimi Burak'ın yanında hayal etme daha akıllıca geldiği için o şekilde izledim sanki ben oynuyormuşum gibi.Sinir krizi geçirerek.@serhatt
Kuz neyse bir yerde bu videoyu görürseniz beğenin paylaşın o kadar reklam çıktım gerçi sen oynayan kişi yüzünden çoktan beğenmişsin dir@Dosi @Forumdash @Angelica @Yakamoz-Asi @Alos @The_Erinch @mrt-06
Waov lafı gediğine şak diye oturtuverdinSenmi reklama çıktın bende bu yüzü nerden tanıyorum diyorum![]()
Ah ah hep bu yufka yüreğinden kaybediyorsun.@xemrexxx teyzoşuma şaka yapıyorum ben onun gülüşü yeter
@xemrexxx yok ki reklamda nerede gördün?Senmi reklama çıktın bende bu yüzü nerden tanıyorum diyorum![]()
Bunadın diyorum sana@xemrexxx yok ki reklamda nerede gördün?![]()
E söyle neredesin o zaman?Bunadın diyorum sana![]()
Burak reklam yüzü olduğu için aldım demiyor da. 😱 @xemrexxxBu hafta indirimdeydi, baya stok yaptım evde
Kesinlikle çok iyi şampuan evet.
İndirimde oldukça kaçırmıyorum. KullandığımBurak reklam yüzü olduğu için aldım demiyor da. 😱 @xemrexxx
Aylar önce Burak'ın reklam yüzü olduğu konusunu açmıştım oradan görüp aldın yılan.İndirimde oldukça kaçırmıyorum. Kullandığımsenin konundan önce aldım
![]()
Yüzüne vurmayayım diyorum ama kendi kendini ifşa ediyorsun.
Bunda utanılacak durum yokYüzüne vurmayayım diyorum ama kendi kendini ifşa ediyorsun.![]()