- Reaksiyon puanı
- 67,645
- Puanı
- 1,060
Burak tam benlik olunca reklamda benlik oluyor.Tam senlik reklam olmuş
Burak tam benlik olunca reklamda benlik oluyor.Tam senlik reklam olmuş
Reklamı gören herkese gelsin.Gerçekten maşallahı var, eridim bittim.
Sinir krizi geçirerek. @serhatt
O ecünnünün yerine kendimi koyarak...
Kendimi Burak'ın yanında hayal etme daha akıllıca geldiği için o şekilde izledim sanki ben oynuyormuşum gibi.Sinir krizi geçirerek. @serhatt
Kuz neyse bir yerde bu videoyu görürseniz beğenin paylaşın o kadar reklam çıktım gerçi sen oynayan kişi yüzünden çoktan beğenmişsin dir @Dosi @Forumdash @Angelica @Yakamoz-Asi @Alos @The_Erinch @mrt-06
Waov lafı gediğine şak diye oturtuverdinSenmi reklama çıktın bende bu yüzü nerden tanıyorum diyorum
Ah ah hep bu yufka yüreğinden kaybediyorsun.@xemrexxx teyzoşuma şaka yapıyorum ben onun gülüşü yeter
@xemrexxx yok ki reklamda nerede gördün?Senmi reklama çıktın bende bu yüzü nerden tanıyorum diyorum
Bunadın diyorum sana@xemrexxx yok ki reklamda nerede gördün?
E söyle neredesin o zaman?Bunadın diyorum sana
Burak reklam yüzü olduğu için aldım demiyor da. 😱 @xemrexxxBu hafta indirimdeydi, baya stok yaptım evde
Kesinlikle çok iyi şampuan evet.
İndirimde oldukça kaçırmıyorum. Kullandığım senin konundan önce aldımBurak reklam yüzü olduğu için aldım demiyor da. 😱 @xemrexxx
Aylar önce Burak'ın reklam yüzü olduğu konusunu açmıştım oradan görüp aldın yılan.İndirimde oldukça kaçırmıyorum. Kullandığım senin konundan önce aldım
Yüzüne vurmayayım diyorum ama kendi kendini ifşa ediyorsun.
Bunda utanılacak durum yok Asıl utanc verici şey senden bir parçamın olmasıydı ki şükürler olsun ki böyle bi rahatszlığım var ve ilan ediyorum @xemrexxxYüzüne vurmayayım diyorum ama kendi kendini ifşa ediyorsun.