Bİz seni def etmiştik en sonHepinizi kapının önüne koyduğum için o ortancan mahsustan bana zıt gidiyor.![]()
Bİz seni def etmiştik en sonHepinizi kapının önüne koyduğum için o ortancan mahsustan bana zıt gidiyor.![]()
Hadi oradan kökünüzü kazıdım hepinizin.Bİz seni def etmiştik en sonBacım da gelse esamen okunmicak
![]()
Merak etme herkesi evlat edinicemHadi oradan kökünüzü kazıdım hepinizin.Bacın öldü sırada sen varsın.
![]()
Vız gelirsiniz bana, tapu bende nasılsa.Merak etme herkesi evlat edinicem![]()
Ne abartısı???
Oyunculuğu da maalesef...
Belanı arıyorsun sen gece gece belli oldu.Oyunculuğu da maalesef...![]()
Gerçek ve kusursuz erkek görmek isteyenler konuya.@DarkLegenD @xemrexxx @Angelica @Forumdash @Araf @EmreCan @Alos @Mircan Saye @Ahmed @Gerekli24 @Cervantes @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
Alev aldı buralarGerçek ve kusursuz erkek görmek isteyenler konuya.@DarkLegenD @xemrexxx @Angelica @Forumdash @Araf @EmreCan @Alos @Mircan Saye @Ahmed @Gerekli24 @Cervantes @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
Gerçekten maşallahı var, eridim bittim.Maşallah, nazar değmesin inşallah. 🧿🧿
Aleviyle yaktı kavurdu beni.Alev aldı buralar![]()
Hepimiz farkındayızAleviyle yaktı kavurdu beni.![]()
Söyleyecek kelime bulamıyorum artık bu adam için.Hepimiz farkındayızkahve gibi kavruldun
![]()
Nasip etsin böyle birisini sana ne diyim başka canımSöyleyecek kelime bulamıyorum artık bu adam için.![]()
Ay ağzın bal yesin, amin.Nasip etsin böyle birisini sana ne diyim başka canım![]()
Kuz neyse bir yerde bu videoyu görürseniz beğenin paylaşın o kadar reklam çıktım gerçi sen oynayan kişi yüzünden çoktan beğenmişsin dir
Oynayan kişi dışında kalitesizlik akıyordu, senin parmağının olduğu çok belli.Kuz neyse bir yerde bu videoyu görürseniz beğenin paylaşın o kadar reklam çıktım gerçi sen oynayan kişi yüzünden çoktan beğenmişsin dir@Dosi @Forumdash @Angelica @Yakamoz-Asi @Alos @The_Erinch @mrt-06
Aa kaçıncı saniyeKuz neyse bir yerde bu videoyu görürseniz beğenin paylaşın o kadar reklam çıktım gerçi sen oynayan kişi yüzünden çoktan beğenmişsin dir@Dosi @Forumdash @Angelica @Yakamoz-Asi @Alos @The_Erinch @mrt-06