Bİz seni def etmiştik en son Bacım da gelse esamen okunmicakHepinizi kapının önüne koyduğum için o ortancan mahsustan bana zıt gidiyor.
Bİz seni def etmiştik en son Bacım da gelse esamen okunmicakHepinizi kapının önüne koyduğum için o ortancan mahsustan bana zıt gidiyor.
Hadi oradan kökünüzü kazıdım hepinizin. Bacın öldü sırada sen varsın.Bİz seni def etmiştik en son Bacım da gelse esamen okunmicak
Merak etme herkesi evlat edinicemHadi oradan kökünüzü kazıdım hepinizin. Bacın öldü sırada sen varsın.
Vız gelirsiniz bana, tapu bende nasılsa.Merak etme herkesi evlat edinicem
Ne abartısı???
Oyunculuğu da maalesef...
Belanı arıyorsun sen gece gece belli oldu.Oyunculuğu da maalesef...
Gerçek ve kusursuz erkek görmek isteyenler konuya. @DarkLegenD @xemrexxx @Angelica @Forumdash @Araf @EmreCan @Alos @Mircan Saye @Ahmed @Gerekli24 @Cervantes @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
Alev aldı buralarGerçek ve kusursuz erkek görmek isteyenler konuya. @DarkLegenD @xemrexxx @Angelica @Forumdash @Araf @EmreCan @Alos @Mircan Saye @Ahmed @Gerekli24 @Cervantes @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx
Gerçekten maşallahı var, eridim bittim.Maşallah, nazar değmesin inşallah. 🧿🧿
Aleviyle yaktı kavurdu beni.Alev aldı buralar
Hepimiz farkındayız kahve gibi kavruldunAleviyle yaktı kavurdu beni.
Söyleyecek kelime bulamıyorum artık bu adam için.Hepimiz farkındayız kahve gibi kavruldun
Nasip etsin böyle birisini sana ne diyim başka canımSöyleyecek kelime bulamıyorum artık bu adam için.
Ay ağzın bal yesin, amin.Nasip etsin böyle birisini sana ne diyim başka canım
Kuz neyse bir yerde bu videoyu görürseniz beğenin paylaşın o kadar reklam çıktım gerçi sen oynayan kişi yüzünden çoktan beğenmişsin dir @Dosi @Forumdash @Angelica @Yakamoz-Asi @Alos @The_Erinch @mrt-06
Oynayan kişi dışında kalitesizlik akıyordu, senin parmağının olduğu çok belli.Kuz neyse bir yerde bu videoyu görürseniz beğenin paylaşın o kadar reklam çıktım gerçi sen oynayan kişi yüzünden çoktan beğenmişsin dir @Dosi @Forumdash @Angelica @Yakamoz-Asi @Alos @The_Erinch @mrt-06
Aa kaçıncı saniyeKuz neyse bir yerde bu videoyu görürseniz beğenin paylaşın o kadar reklam çıktım gerçi sen oynayan kişi yüzünden çoktan beğenmişsin dir @Dosi @Forumdash @Angelica @Yakamoz-Asi @Alos @The_Erinch @mrt-06