İnanmıyorum tam Akın hakkında iyi bişey diyeceğin tutmuş benimde o gece erken yatacağım koş @Angelica koş bugünleride gördük çok şükürAçıkçası çok beğenmedim Hemşerim.
Akın ve Kıvanç başı çeker
İnanmıyorum tam Akın hakkında iyi bişey diyeceğin tutmuş benimde o gece erken yatacağım koş @Angelica koş bugünleride gördük çok şükürAçıkçası çok beğenmedim Hemşerim.
Akın ve Kıvanç başı çeker
İnanmıyorum tam Akın hakkında iyi bişey diyeceğin tutmuş benimde o gece erken yatacağım koş @Angelica koş bugünleride gördük çok şükür
İlk sen söyle ben sonra söylerim.Ne 15 mi? 16 mı? kaç tahmin ediyorsun
Bence 32 gibi ama 30 yaşindamışİlk sen söyle ben sonra söylerim.
Sen benimle dalga mı geçiyorsun be kepaze!!!!Bence 32 gibi ama 30 yaşindamış
Evet sıcak hava dalgası geçiyor EtkilimiydiSen benimle dalga mı geçiyorsun be kepaze!!!!
Defol gözümün önünden pis bunak.Evet sıcak hava dalgası geçiyor Etkilimiydi
Ama bi sıcak bastı seni çık dişari hava alDefol gözümün önünden pis bunak.
Seni boynuzladığım heriflerden birinin yanına gidiyorum.Ama bi sıcak bastı seni çık dişari hava al
Gene mi kürkçü dükkanına @eskici miSeni boynuzladığım heriflerden birinin yanına gidiyorum.
Şuan karanlığa gömüldü TRT dizisi yüzünden.Tamam tamam dalga geçmiyorum. Seviyorum Leke falan izledim, filmi de iyiydi hatta o ara takip falan da ediyordum, fan değiliz tabii ama.
Elbet bir gün güzel şeyler göreceğiz, bekle...Şuan karanlığa gömüldü TRT dizisi yüzünden.
Beklemekten usandım...Elbet bir gün güzel şeyler göreceğiz, bekle...
Sabreden derviş muradına ermiş derler.Beklemekten usandım...
O laf koca bir yalan, o kadar çok tecrübe ettim ki...Sabreden derviş muradına ermiş derler.
Hayaline bağlı değişir oo.O laf koca bir yalan, o kadar çok tecrübe ettim ki...
Alakası bile yok...Hayaline bağlı değişir oo.
Yapma ama böyleeeereAlakası bile yok...
Bıktım canımdan...Yapma ama böyleeeere