- Reaksiyon puanı
- 115,799
- Puanı
- 1,060
Yoo, sadece Bizim Hikaye ve Marşlı'da severek izledim. Öyle hayran değilim. Her dizisine de bakmıyorumMersi canım, kendi adına da sevin bu adamı beğendiğini biliyorum.
Yoo, sadece Bizim Hikaye ve Marşlı'da severek izledim. Öyle hayran değilim. Her dizisine de bakmıyorumMersi canım, kendi adına da sevin bu adamı beğendiğini biliyorum.
Tip olarak beğenmiyor musun? Bir kadın gözüyle yani..Yoo, sadece Bizim Hikaye ve Marşlı'da severek izledim. Öyle hayran değilim. Her dizisine de bakmıyorum
Fena değil tabiki ama ayılıp bayılacak kadar değilTip olarak beğenmiyor musun? Bir kadın gözüyle yani..
Ay fena değil diyor, elin ecnebi memleketinde daha iyileri mi var sanki?Fena değil tabiki ama ayılıp bayılacak kadar değil
İlgimi çekenler TR'de evetAy fena değil diyor, elin ecnebi memleketinde daha iyileri mi var sanki?
O zaman bu adam ilk 5'inde yer almalı.İlgimi çekenler TR'de evet
Ekli dosyayı görüntüle 111917
@serhatt haberde aşkını ilan ediyor.
Katılıyorum
Nazar etcen sus
Hemşerim @serhatt Kıvanç ile Bu adam çok farklı...Ama ikisinede ölüyorsun be kuzum
Şampuan reklamı için saçini değil vucudunu öne çıkarcak heralde
------
En iyi işi Maraşlı'yı izlememişin
------
Evet az ama yakışıklılıgı için değil Bu kadar popüler olmasına rağmen Bİ de TL yani Dolara vur 100bin dolar bile değil
Ben bitti demeden bitmez.
O parayı kendin alsan bu kadar sevinmezdin muhtemelen .
Dağıt bakıtım boncukları. 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Çok ünlü olmayan başrollerimizi ünlü ettik. 👍🏻 Gerçi yeteneklilerdi.
Beni eklememişsin etikete koca kafa ondan
Yaptık ya
Burak Deniz olunca konu cosmus.
Adına sevindim @serhatt
Dizi biteli aylar oldu ama ecünnü hala adamın peşini bırakmıyor, geçen akşam buluşmuşlar, aldı tabi tadını...
Ekli dosyayı görüntüle 112141
Fav10'daki parlakları avlamaya çalışıyorumdur belki.Sen Fav10 da gez, millet kapar böyle işte.
İnş çocuk yaparlar Celal ile MahurDizi biteli aylar oldu ama ecünnü hala adamın peşini bırakmıyor, geçen akşam buluşmuşlar, aldı tabi tadını...
Kurudun yeter üzülüyorumDizi biteli aylar oldu ama ecünnü hala adamın peşini bırakmıyor, geçen akşam buluşmuşlar, aldı tabi tadını...
Fav10'daki parlakları avlamaya çalışıyorumdur belki.
Burak Deniz gibileri bana bakmadığı için çakmalarını tavlamaya çalışıyorum napiyim...Sen Fav10 daki parlakları Burak Deniz ile bir tutuyorsan bilemiyeceğim.
Üzülmen bir şeyleri değiştirse keşke...Kurudun yeter üzülüyorum
Ağzını hayra aç uğursuz. Ben varken bir ecünnüden çocuk yapmak yakışmaz Burak'ıma. @xemrexxxİnş çocuk yaparlar Celal ile Mahur
Sen deniz atı değilsin sen deniz atı değilsin sen deniz atı değilsin!!! Bunu uyurken de tekrarlaAğzını hayra aç uğursuz. Ben varken bir ecünnüden çocuk yapmak yakışmaz Burak'ıma. @xemrexxx
Seni benimle dalga geçmekten men ederim küstahhhh.Sen deniz atı değilsin sen deniz atı değilsin sen deniz atı değilsin!!! Bunu uyurken de tekrarla
ben seni "man" edicemSeni benimle dalga geçmekten men ederim küstahhhh.
Hayır ben has bir 'woman'ım.ben seni "man" edicem
tmmHayır ben has bir 'woman'ım.
Daha düne kadar böyle vaatlerde bulunuyordun, şimdi kadınlığımı sorguluyordun keltoş moruk. @Dosi @xemrexxx @Yakamoz-Asi