zor bulursun benim gibisiniSenden çooooooook daha taş olduğu için çekemiyorsun.
zor bulursun benim gibisiniSenden çooooooook daha taş olduğu için çekemiyorsun.
@pompy, @Forumdash'ın hesabından çık. Birazdan İrlanda, Shamrock Rovers ve Stephen Bradley üzerine cümle kuracak.Murat az sonra özür videosu cekecek
Ben çok buldum, sen kendi derdine yan.zor bulursun benim gibisini
Senin kıstasın burda 7.8 türk dizisi için mukemmel@pompy, @Forumdash'ın hesabından çık. Birazdan İrlanda, Shamrock Rovers ve Stephen Bradley üzerine cümle kuracak.
Hem puanları ciddiye almadığını söylüyorsun, hem de Maraşlı'yı övmek için gidip IMDb puanını gösteriyorsun. Ayrıca bazı Türk dizileri yüksek olabilir, Orta Doğu vatandaşları bu tarz dizilere aşık çünkü. O oyların yarısı Orta Doğu vatandaşlarından gelmiştir, bu detayı da atlamayalım.Senin kıstasın burda 7.8 türk dizisi için mukemmel
her bölümü 2.5 saatlık diziyi 3.5bin kişi oylamiş
Senin kıstasın burda 7.8 türk dizisi için mukemmel
her bölümü 2.5 saatlık diziyi 3.5bin kişi oylamiş
O oyların hepsi Burak'ın karizmasına verilmiş oylardır, aksi iddia edilemez.Hem puanları ciddiye almadığını söylüyorsun, hem de Maraşlı'yı övmek için gidip IMDb puanını gösteriyorsun. Ayrıca bazı Türk dizileri yüksek olabilir, Orta Doğu vatandaşları bu tarz dizilere aşık çünkü. O oyların yarısı Orta Doğu vatandaşlarından gelmiştir, bu detayı da atlamayalım.
Burak'ın bıyıklarına vermişlerdir.O oyların hepsi Burak'ın karizmasına verilmiş oylardır, aksi iddia edilemez.
Kesinlikle. Bir adama bıyık bu kadar mı yakışır, bak senin de dikkatine girmiş.Burak'ın bıyıklarına vermişlerdir.
Dikkatimi çekmedi de, benim esas dikkatimi çeken şey, bu illerin ismiyle başlayan dizilerin bıyıkla bitmesi. Adanalı bıyıklı, Ankara'nın Dilkmeni bıyıklı, Maraşlı bıyıklı.Kesinlikle. Bir adama bıyık bu kadar mı yakışır, bak senin de dikkatine girmiş.
Ay hep böyle saçma sapan şeyler dikkatini çeksin senin!!!Dikkatimi çekmedi de, benim esas dikkatimi çeken şey, bu illerin ismiyle başlayan dizilerin bıyıkla bitmesi. Adanalı bıyıklı, Ankara'nın Dilkmeni bıyıklı, Maraşlı bıyıklı.
Bana kadın söyle, hemen ilgimi çeker de, erkek olunca en fazla bıyık bırakmış ya da bırakmamış, oyunculuğu falan dikkatimi çekiyor.Ay hep böyle saçma sapan şeyler dikkatini çeksin senin!!!
Ecünnülerden fayda gelmeyeceğini tüm faydanın parlaklarda olduğunu ne zaman idrak edeceksin acaba?Bana kadın söyle, hemen ilgimi çeker de, erkek olunca en fazla bıyık bırakmış ya da bırakmamış, oyunculuğu falan dikkatimi çekiyor.
Gören de tuvalete makyaj yapmaya gidiyor sanacak, örnek verdiği mekana bak.@Yiğitt le tuvalete bile gitmem ben be ne aşkı? 😱
En basite indirgedim işte, o bunu hak ediyor çünkü.Gören de tuvalete makyaj yapmaya gidiyor sanacak, örnek verdiği mekana bak.
Yaaa gözleri nasıl aşkla bakıyor ama bir yandan da içi yanıyor... Sonunda kavuşamamışlardı... @Araf
Kadındaki yüreğin onda biri adamda olsaydı kavuşurlardı...Yaaa gözleri nasıl aşkla bakıyor ama bir yandan da içi yanıyor... Sonunda kavuşamamışlardı... @Araf