Burak Deniz'den 2 Reklam Anlaşması!

Senden çooooooook daha taş olduğu için çekemiyorsun. :A
zor bulursun benim gibisini:T

CUL0URrUYAA5EB_.jpg

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Senin kıstasın burda:A 7.8 türk dizisi için mukemmel:A

her bölümü 2.5 saatlık diziyi 3.5bin kişi oylamiş:A
Hem puanları ciddiye almadığını söylüyorsun, hem de Maraşlı'yı övmek için gidip IMDb puanını gösteriyorsun. :A Ayrıca bazı Türk dizileri yüksek olabilir, Orta Doğu vatandaşları bu tarz dizilere aşık çünkü. O oyların yarısı Orta Doğu vatandaşlarından gelmiştir, bu detayı da atlamayalım. :A

Senin kıstasın burda:A 7.8 türk dizisi için mukemmel:A

her bölümü 2.5 saatlık diziyi 3.5bin kişi oylamiş:A
Hem puanları ciddiye almadığını söylüyorsun, hem de Maraşlı'yı övmek için gidip IMDb puanını gösteriyorsun. :A Ayrıca bazı Türk dizileri yüksek olabilir, Orta Doğu vatandaşları bu tarz dizilere aşık çünkü. O oyların yarısı Orta Doğu vatandaşlarından gelmiştir, bu detayı da atlamayalım. :A
O oyların hepsi Burak'ın karizmasına verilmiş oylardır, aksi iddia edilemez. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Kesinlikle. :Z Bir adama bıyık bu kadar mı yakışır, bak senin de dikkatine girmiş. :bhr:
Dikkatimi çekmedi de, benim esas dikkatimi çeken şey, bu illerin ismiyle başlayan dizilerin bıyıkla bitmesi. Adanalı bıyıklı, Ankara'nın Dilkmeni bıyıklı, Maraşlı bıyıklı. :A

• İlginç
Reactions: serhatt
Dikkatimi çekmedi de, benim esas dikkatimi çeken şey, bu illerin ismiyle başlayan dizilerin bıyıkla bitmesi. Adanalı bıyıklı, Ankara'nın Dilkmeni bıyıklı, Maraşlı bıyıklı. :A
Ay hep böyle saçma sapan şeyler dikkatini çeksin senin!!!

• Güldürdün
Bana kadın söyle, hemen ilgimi çeker de, erkek olunca en fazla bıyık bırakmış ya da bırakmamış, oyunculuğu falan dikkatimi çekiyor. :A
Ecünnülerden fayda gelmeyeceğini tüm faydanın parlaklarda olduğunu ne zaman idrak edeceksin acaba? :A

• İlginç