İnanmıyorum tam Akın hakkında iyi bişey diyeceğin tutmuş benimde o gece erken yatacağım koş @Angelica koş bugünleride gördük çok şükürAçıkçası çok beğenmedim Hemşerim.
Akın ve Kıvanç başı çeker![]()
![]()
İnanmıyorum tam Akın hakkında iyi bişey diyeceğin tutmuş benimde o gece erken yatacağım koş @Angelica koş bugünleride gördük çok şükürAçıkçası çok beğenmedim Hemşerim.
Akın ve Kıvanç başı çeker![]()
![]()
İnanmıyorum tam Akın hakkında iyi bişey diyeceğin tutmuş benimde o gece erken yatacağım koş @Angelica koş bugünleride gördük çok şükür![]()
İlk sen söyle ben sonra söylerim.Ne 15 mi? 16 mı? kaç tahmin ediyorsun![]()
Bence 32 gibi ama 30 yaşindamışİlk sen söyle ben sonra söylerim.![]()
Sen benimle dalga mı geçiyorsun be kepaze!!!!Bence 32 gibi ama 30 yaşindamış![]()
Evet sıcak hava dalgası geçiyorSen benimle dalga mı geçiyorsun be kepaze!!!!
Defol gözümün önünden pis bunak.Evet sıcak hava dalgası geçiyorEtkilimiydi
![]()
Ama bi sıcak bastı seni çık dişari hava alDefol gözümün önünden pis bunak.
Seni boynuzladığım heriflerden birinin yanına gidiyorum.Ama bi sıcak bastı seni çık dişari hava al![]()
Hayır başkası.
Şuan karanlığa gömüldü TRT dizisi yüzünden.Tamam tamam dalga geçmiyorum.Seviyorum Leke falan izledim, filmi de iyiydi hatta o ara takip falan da ediyordum, fan değiliz tabii ama.
![]()
Elbet bir gün güzel şeyler göreceğiz, bekle...Şuan karanlığa gömüldü TRT dizisi yüzünden.![]()
Beklemekten usandım...Elbet bir gün güzel şeyler göreceğiz, bekle...
Sabreden derviş muradına ermiş derler.Beklemekten usandım...
O laf koca bir yalan, o kadar çok tecrübe ettim ki...Sabreden derviş muradına ermiş derler.![]()
Hayaline bağlı değişir oo.O laf koca bir yalan, o kadar çok tecrübe ettim ki...
Alakası bile yok...Hayaline bağlı değişir oo.![]()
Yapma ama böyleeeereAlakası bile yok...
Bıktım canımdan...Yapma ama böyleeeere