Yine hangi şekilde zevksizliğini göstereceksin diye merak edip geldim.
Aman hüsrana uğradın bu taş resimleri görünce.Yine hangi şekilde zevksizliğini göstereceksin diye merak edip geldim.
Taş mı?Aman hüsrana uğradın bu taş resimleri görünce.
Pis herif neden olmamış attın tabi gözün görmüyor normaldir. @Forumdash
Bi tek siz abartıyorsunuz Adamın reklam videosun 3 karesi var o da bu fotograf sahneleri@DarkLegenD @Forumdash gibi yaşlanmaya başlamış
Daha ne bekliyorsun be adi şopar.Bi tek siz abartıyorsunuz Adamın reklam videosun 3 karesi var o da bu fotograf sahneleri
Beklentim olursa üzerine kuma gelmesine razı olacaksınDaha ne bekliyorsun be adi şopar.
Böyle kuma için ciğerimi bile satarım.Beklentim olursa üzerine kuma gelmesine razı olacaksın
getir mi diyosun yani? Razısın?Böyle kuma için ciğerimi bile satarım.
Getir ama sana kalmaz bu kuma.getir mi diyosun yani? Razısın?
Getir ama sana kalmaz bu kuma.
Senden eskisi mezarda anam. Ufak bir sorun var bu kuma sana bakmaz.Senden sıkılmıştıım zaten Merak etme benim eskilerime de düşersin sen
Pardon da money talksSenden eskisi mezarda anam. Ufak bir sorun var bu kuma sana bakmaz.
İnsanın kendini bilmesi ne hoş, evet paran olmasa sen bir hiçsin.Pardon da money talks
adamın seviyesini düşürüyorum sen kullanasın diye be para için ben neler yapmadım ki diye hayıflanıp teselliyi sende arıyacak sen kendinin farkına varİnsanın kendini bilmesi ne hoş, evet paran olmasa sen bir hiçsin.
Senin artıklarına kalacak kadar düşmedim çok şükür.adamın seviyesini düşürüyorum sen kullanasın diye be para için ben neler yapmadım ki diye hayıflanıp teselliyi sende arıyacak sen kendinin farkına var
ne yani burakı kullanmıcakmısınSenin artıklarına kalacak kadar düşmedim çok şükür.