Yine hangi şekilde zevksizliğini göstereceksin diye merak edip geldim.
Aman hüsrana uğradın bu taş resimleri görünce.Yine hangi şekilde zevksizliğini göstereceksin diye merak edip geldim.![]()
Taş mı?Aman hüsrana uğradın bu taş resimleri görünce.![]()
Pis herif neden olmamış attın tabi gözün görmüyor normaldir.@Forumdash
Bi tek siz abartıyorsunuz
Daha ne bekliyorsun be adi şopar.Bi tek siz abartıyorsunuzAdamın reklam videosun 3 karesi var o da bu fotograf sahneleri
![]()
Beklentim olursa üzerine kuma gelmesine razı olacaksınDaha ne bekliyorsun be adi şopar.![]()
Böyle kuma için ciğerimi bile satarım.Beklentim olursa üzerine kuma gelmesine razı olacaksın![]()
getir mi diyosun yani? Razısın?Böyle kuma için ciğerimi bile satarım.![]()
Getir ama sana kalmaz bu kuma.getir mi diyosun yani? Razısın?![]()
Getir ama sana kalmaz bu kuma.![]()
Senden eskisi mezarda anam.Senden sıkılmıştıım zatenMerak etme benim eskilerime de düşersin sen
![]()
Pardon da money talksSenden eskisi mezarda anam.Ufak bir sorun var bu kuma sana bakmaz.
![]()
İnsanın kendini bilmesi ne hoş, evet paran olmasa sen bir hiçsin.Pardon da money talks![]()
adamın seviyesini düşürüyorum sen kullanasın diye beİnsanın kendini bilmesi ne hoş, evet paran olmasa sen bir hiçsin.![]()
Senin artıklarına kalacak kadar düşmedim çok şükür.adamın seviyesini düşürüyorum sen kullanasın diye bepara için ben neler yapmadım ki diye hayıflanıp teselliyi sende arıyacak
sen kendinin farkına var
![]()
ne yani burakı kullanmıcakmısınSenin artıklarına kalacak kadar düşmedim çok şükür.![]()