Üzülme olm ya adam gibi olsun geç olsun güç olmasın.
Yaşanması gereken bir deneyim belki ama bilmiyorum "işte bu" diyeceğim biri çıkmadı karşıma. En son lisedeyken olmuştu muhtemel bir aday ama o zaman önceliklerim farklıydı. Mükemmelliyetçilik özelliğimi pek sevdiğim söylenemez ama çoğu zaman ona boyun eğmek zorunda kalıyorum.İnşallah Ozan ya ama kötü biri de çıksa güzel bir deneyim oluyor aslında olgunlaşıyorsun bu konularda yapman gereken yapmaman gereken şeyleri falan tartıyorsun kendince.
Bazen "işte bu" dediğin kişi aslında o kişi olmayabiliyor. Ama tabii ki çıkmak için çıkılmaz.Yaşanması gereken bir deneyim belki ama bilmiyorum "işte bu" diyeceğim biri çıkmadı karşıma. En son lisedeyken olmuştu muhtemel bir aday ama o zaman önceliklerim farklıydı. Mükemmelliyetçilik özelliğimi pek sevdiğim söylenemez ama çoğu zaman ona boyun eğmek zorunda kalıyorum.
Yani o olmasa bile o olabileceğine dair bir umut olması lazım.Bazen "işte bu" dediğin kişi aslında o kişi olmayabiliyor. Ama tabii ki çıkmak için çıkılmaz.
Yani ondan önceki Aykutla ondan sonraki Aykut arasında dağlar kadar farklar var bazısı iyi bazısı kötü ama değişiyor insan.
Neden kısa sürdü senden dolayı mı?3 veya 4 olması lazım ama hepsi kısa süreliydi
Birinin ahınımı aldım veya kadermi dicem ama liseden sonra mal gibi kaldım
Hacı hepsi lisede oldu ama o zamanlar ortaokulda ki kızı seviyordum, diğer kızlara karşı bi hissim olmadı amaç farklıydı hepsindeNeden kısa sürdü senden dolayı mı?
Anladım amacını.Hacı hepsi lisede oldu ama o zamanlar ortaokulda ki kızı seviyordum, diğer kızlara karşı bi hissim olmadı amaç farklıydı hepsinde
Şimdi pişmanım işte hacı, lan keşke o zamalar kafama göre birini bulup uzun süreli bi ilişki yaşasaydım keşke Fırsatımda oldu bi kızla konuşuyordum o zamanlar ama diğer kızlara baktığım gibi bakmıyordum bi farklıydı gözümde. Bizim mal arkadaşlar kızla konuşurken hep dalga geçip laf atıyorlardı hem kıza hem bana. En sonunda kızda haklı olarak konuşmayı bıraktı, hala içimde yaradır bu olay Arkadaş çevremin kaybettirdiği en önemli kişiydi.Anladım amacını.
Arkadaş çevresini boşvereceksin aga. Ben mesela bunu gözüme kestirdim arkadaş çevreme ikinci dönemde dedim kusura bakmayın ben bu kızı ayarlayana kadar yüzünüze bakmam. Sonra kızla çıktık kız dedi ilk dönem de senden hoşlanıyordum ama kalabalık gezmen gözümü korkuttu falan diye işte.Şimdi pişmanım işte hacı, lan keşke o zamalar kafama göre birini bulup uzun süreli bi ilişki yaşasaydım keşke Fırsatımda oldu bi kızla konuşuyordum o zamanlar ama diğer kızlara baktığım gibi bakmıyordum bi farklıydı gözümde. Bizim mal arkadaşlar kızla konuşurken hep dalga geçip laf atıyorlardı hem kıza hem bana. En sonunda kızda haklı olarak konuşmayı bıraktı, hala içimde yaradır bu olay Arkadaş çevremin kaybettirdiği en önemli kişiydi.
Ayy sen mükemmel misin bakalımMükemmel kişiyi bekliyorum, durum sıfır şu an.
Birini bul artık ta bizimde kafamız rahatlasın.
Sihirli annem sayesinde bulacaktım olmadı Üniversite'den vadiciler rezil etti 2018 yada 2023 te olabilir Ceyda büyücüğe gitmiş Olmalı Ermeni büyücüsüne @Harunnn60Birini bul artık ta bizimde kafamız rahatlasın.