Bugüne Kadar Kaç Kişiyle Çıktınız ?

Yalnız "evlilik için adım atarım" diyorsun, o adım atmalı ilk olarak. :D Yaş genç, aniden evlenme olayına girmekte garip aslında. Gerçi evlen be, yoksa "evde kaldı" diye çıkarsın ve sonradan görücü usulü falan gider öyle. :D
hahah yok ben evlenmeye hevesli değilim cnm hatta ben diretiyorum yoksa annem bendan daha hevesli :F bizim buralarda evlilik yaşları 17 20 arası veya 20 23 arası bende eylülde 24 giriyorum 2 türlüde şuan evde kalmıs gurubundayım yanı :F çoğu arkadaşım evleniler hatta çocukları olan var bebekleri olan oluyor ama ben böyle rahatım zaten okul yeni bitmiş 1-2 yıl daha kafa dinlemek istiyorum 🙂🙂

Napıyım :D
Kimseyle anlaşmıyorum 2 günde değiştiryorum mecvuren :F
İlk olarak şunu açıkça belirteyim kız olsaydım seninle çıkmazdım :)

2 günde 1 sevgili değiştiriyorsun ama günlük neredeyse 10 saatten fazla forumdasın 9 saatte uyuduğunu düşünürsek. Yemek v.b ihityaçlarıda çıkartınca sana günler 42 saat oluyor o zaman haklı mıyım ?

İlk olarak şunu açıkça belirteyim kız olsaydım seninle çıkmazdım :)

2 günde 1 sevgili değiştiriyorsun ama günlük neredeyse 10 saatten fazla forumdasın 9 saatte uyuduğunu düşünürsek. Yemek v.b ihityaçlarıda çıkartınca sana günler 42 saat oluyor o zaman haklı mıyım ?
Herkes buna dikkat ediyor sürekli forum :D
Bu aralar ful evdeyim sevgilim yok. :D

Son düzenleme:
ben çevremde çok popüler birisiyimdir özellikle üni dönemimde okadar teklif aldımmkı vlla çoğunu unuttum okul bittikten sonrakı şu süreçted evlilik teklifleri almaya devam ediyorum ama buna rağmen sadece 3 kişiyle çıktım şu ana kadar ve yaklaşık 2 yıldırda aşk yaşamıyorum ben öyle erkek delisi bazı kızlar gibi her bakana yanasmıyorum seçiciyim kesinlikle zaten şu saatten sonra flort falan bana göre değil olcuaksa nişan oalrak başlayıp ciddi adımlar atmayı planlıyorum nasip kısmet bakalım 🙂🙂
Ahh senin babanın yerinde olsam anında evlendirirdim boşa yüksün vallaha :A

Ben buna "0.5" derim, hem çıktım, hem çıkmadım gibi saçma sapan. :)