- Reaksiyon puanı
- 34,690
- Puanı
- 1,061
Dünümü dolu dolu yaşadım. Havada güzeldi eve girmedik. Baya geç geldim. Bugünde dışarda olunacak etkinlikler var. Yüzüm baya kızardı, 2 günde iyice kararırım sjjsjsSersem tavuk gibiyim ṣuan bu kadar uyulmaz ya.sende takviye yap olmaz öyle
Dünümü dolu dolu yaşadım. Havada güzeldi eve girmedik. Baya geç geldim. Bugünde dışarda olunacak etkinlikler var. Yüzüm baya kızardı, 2 günde iyice kararırım sjjsjs
Dikkatli ol MİT için çalıştığın belli olacak
Kişi kendinden bilir işi derler. Yoksa acaba…..Dikkatli ol MİT için çalıştığın belli olacak
Kişi kendinden bilir işi derler. Yoksa acaba…..
Dikkatli ol MİT için çalıştığın belli olacak
12.35 kalkış vakti.8 kesin küsüratından emin değilim, 9’da olabilirÇok uzun zaman sonra 8i aştım.
Kişi kendinden bilir işi derler. Yoksa acaba…..
simdi taslar yerine oturdu, o kadar sordugun sorular.... neyseki sakincali bilgiler vermedim
abartili bir uyku düzeni degil bu kez12.35 kalkış vakti.@Yakamoz-Asi
https://fav10.net/forum/members/90606/ ne sormuştu?simdi taslar yerine oturdu, o kadar sordugun sorular.... neyseki sakincali bilgiler vermedim
abartili bir uyku düzeni degil bu kezBir cumartesi gecesi ve bir pazar sabahi uyuyup uyanilacak normal saatler
meraktan catlaBirini söyle bari@BARON男爵
Alarmı kapamayı unutmuşum klasik saatte uyandım :/ elbet uyurumda boluma belki 1 saatim kaybolacak.Bende ṣimdi kalktım.
6 saat 45 dk. uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?