- Reaksiyon puanı
- 114,220
- Puanı
- 1,060
saniyesindemi uyudum diyorsun7 saat sana yetiyor mu?07.09 da kalmışsan hesabın doğru.
bana 6 saate uyuyor. 6 saatin altina indimmi yorgun oluyorum.
saniyesindemi uyudum diyorsun7 saat sana yetiyor mu?07.09 da kalmışsan hesabın doğru.
7 saatin üstüne çıkarsan ne oluyorsun? Sersem mi?saniyesindemi uyudum diyorsun10 gece uyandim
bana 6 saate uyuyor. 6 saatin altina indimmi yorgun oluyorum.
9 saatin üstüne cikarsam yorgun oluyorum7 saatin üstüne çıkarsan ne oluyorsun? Sersem mi?
7 saatin altına da aynı şeyi dedin.Terazi gibi bünyen var.9 saatin üstüne cikarsam yorgun oluyorumbeni oyalamada konulari hazir edeyim
hayir 6 saatin alti olunca yorgun oluyorum dedim. uyuma hissi var ve ögleden sonra muhakakk uyuyorum.7 saatin altına da aynı şeyi dedin.Terazi gibi bünyen var.Sen konunu hazır et sonra gene yanıtlarsin.
Orta şekerli kahvehayir 6 saatin alti olunca yorgun oluyorum dedim. uyuma hissi var ve ögleden sonra muhakakk uyuyorum.
9 saatin üstüde gereksiz yorgunluk. Dinc olma hissi az
İnandım deme, hafta içi değilde hafta sonu o vakitte uyanacak
Aynen, hafta sonu erken uyanmazsam kıskançlıktan çatlarım
Twitter'da bir hesabı sabaha kadar stalkladınız biliyorum söylemenize gerek yok
Sabah sabah yargı dağıtmaya gelmiş ne diyorsunuz bu işe @Yakamoz-Asi @12.AdamAynen, hafta sonu erken uyanmazsam kıskançlıktan çatlarım
Ben ve @Yakamoz-Asi ’ye erken kalkıp övünüyorlar deyip kendin başka bir şey yaptın sanki
Ayrıca bu mesaj sonrası sana bu şekilde yaklaşımım gayet normal:
Bu mesajın ile ne kadar haklı olduğumu kanıtlamış oldun. Teşekkürler
Aynen, hafta sonu erken uyanmazsam kıskançlıktan çatlarım
Ben ve @Yakamoz-Asi ’ye erken kalkıp övünüyorlar deyip kendin başka bir şey yaptın sanki
Ayrıca bu mesaj sonrası sana bu şekilde yaklaşımım gayet normal:
Mikasa hanım gene haklı.Bu mesajın ile ne kadar haklı olduğumu kanıtlamış oldun. Teşekkürler
Ne sabahı, öğlene yaklaştık. Demek ki daha yeni uyandığın için sana sabah olarak gelmekte@Yakamoz-Asi @12.Adam
20 dakikamı yakalayıp standart zamanıma geçtim7 saat - 8 saat arası@BARON男爵
5s 52d 48s7 saat - 8 saat arası@BARON男爵
Saniyeyi yazmasaydın daha inandırıcı olurdu5s 52d 48s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?