Tehlikeli kısmına katılırımbana yanlışı olan kendiliğinden belasını buluyor
Hangi hesapmış özelden de hele …
https://twitter.com/x/status/1661129353814589443Hangi hesapmış özelden de hele …
Ben geçen yazdan bu yana nihayet cumartesi pazar erken uyanmayıp 10a kadar uyumuşum (tabi 1 gibi uyumuştum) kışın ortalama 7 saat uyurdum. Havalar ısındığından beri 6buçuk
Bildiğin şey başka bir şey ama neyse, ayrıca neden uykusuzluk çektiğimi çok iyi biliyorsun. İftira atma
Stalklamayan kimse yoktur ama ben eskiden forumda yapardım bunu. Seneler önce yani. Artık stalklamayı gerektirecek ilgi çeken mevzular yok
Hangi hesapmış özelden de hele …
İstanbul ne kadar yukarıdaysa @12.Adam o kadar derindedir.Biriniz de açık açık yazayım demez mevzuları
İstanbul ne kadar yukarıdaysa @12.Adam o kadar derindedir.
Konu döndü dolaştı yine bana geldi sabaha kadar uyuyamayan onlar ama suçlu ben oldum
Konu döndü dolaştı yine bana geldi sabaha kadar uyuyamayan onlar ama suçlu ben oldum
@Yakamoz-Asi isviçre gibi tarafsızlığın ile konuya el at.
21.30 da daha hava aydınlık ne yaptın
Çünkü sen sabahlayıp öğlene kadar uyuduğun için uykusuz değilsin.Konu döndü dolaştı yine bana geldi sabaha kadar uyuyamayan onlar ama suçlu ben oldum
Biriniz de açık açık yazayım demez mevzuları
Evet birçok sayfa takip ediyorum.Ne var bunda?
Ben kvp seyretmiş değilim.İstanbul ne kadar yukarıdaysa @12.Adam o kadar derindedir.
AhahahahaGazetelerdeki bulmacalar bile bunu çözmekten daha kolay. Kafam ağrıyacak anladım.
Dedeyi karıştırma.Konu döndü dolaştı yine bana geldi sabaha kadar uyuyamayan onlar ama suçlu ben oldum
Yooo ben gün içinde siestamı yaparım.Vücüt normale döner.Gece beni beklesin @BARON男爵 iftira atmak neymiş hesabını soracağım.
Mikasa hanım haklı.21.30 da daha hava aydınlık ne yaptın11.30 en geç 12 uyar bana
Çünkü sen sabahlayıp öğlene kadar uyuduğun için uykusuz değilsin.
baron kaçarYooo ben gün içinde siestamı yaparım.Vücüt normale döner.Gece beni beklesin @BARON男爵 iftira atmak neymiş hesabını soracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?