S.G.A.T.
Favori Üye
Bu ne lan şampiyonluk formülü mü?
Şu saatler geri alınsında, uykum yeniden şekillensin10 saat. Soğuklar arttıkça uyanmak zorlaşıyor...
Geceleri kaçta uyuyacaksın ki sizin saatleŞu saatler geri alınsında, uykum yeniden şekillensin
Aynı saat. Çalışan biri olarak klasik 11-12 arası birşey ama size göre 1-2 yani sözde 'gececi' olacağım cumartesileri 12'de gireyim desem forum tenha olurGeceleri kaçta uyuyacaksın ki sizin saatle
+1 yaptım ve umarım kendime gelirim :/8.5 ama nedense aşırı uykum var. Ayakta zor duruyorum :S ilginç
Havalar soğudukça insan uyanmak istemiyor+1 yaptım ve umarım kendime gelirim :/
İstemiyor?Havalar soğudukça insan uyanmak istemiyor
Anlamadım tamİstemiyor?
Yok bugün çok başka bir durum. Ayağa kalkmayı başarırsam bir kahve yapacağım belki faydası olur
Uyanmak kelimesini uyumak olarak okudum ben bugün ben değilimAnlamadım tam
Havalar soğuk olunca insanlar daha çok uyumak istiyor, yani uyanmak daha zor oluyor hele sabahları?
Normaldir mevsim geçişi, en iyisi elini yüzünü yıkayıp orman havası yürüyüşü yapmak iyi gelirUyanmak kelimesini uyumak olarak okudum ben bugün ben değilim
Dışardaydım zaten sabah. Yok ben mutfağa gltmeye üşeniyorum. Sen dışarı çık diyorsunNormaldir mevsim geçişi, en iyisi elini yüzünü yıkayıp orman havası yürüyüşü yapmak iyi gelir
+1 yaptım ve umarım kendime gelirim :/
Yatak seni içine çekiyor.Havalar soğudukça insan uyanmak istemiyor