Artık nasıl yorulduysa.. @xdragxx @Gerekli24 @BARON男爵12 ya da 13 saat uyudum, öyle bir yorgunluk olmuş ki bir türlü uyanamadım. İşin kötüsü çok uyumaktan başım çatladı ve ateş çıktı biraz. Gece nasıl uyuyacağız bu uykudan sonra o da ayrı dert. Geceyi okulda mi geçirsem…
Nerdeyse benzer olmuş bende bizim saat ile 12, uyanma saatim 9.35 (bir ara bi yarım saatlik bakındım sabahın köründe )00:38 de yattım 10:45 de uyandım. Cumartesi gecesi demedim direk uymuşum.
Geceyi okulda geçirmeyi niye düşünüyor acaba hocam en kritik nokta o...
Vucud kendi pes ediyor çoğuzaman, ben istemesemde resmen sürünerek yatağa gittiğim oluyor.Nerdeyse benzer olmuş bende bizim saat ile 12, uyanma saatim 9.35 (bir ara bi yarım saatlik bakındım sabahın köründe )
Hafta içi kendimi en geç 12 olarak şartlandırmışım ama 10.30-11.30 oluyor genelde. Hafta sonu 1e kadar otururum diyorum ama 11-12 arası uykuya teslim oluyorumVucud kendi pes ediyor çoğuzaman, ben istemesemde resmen sürünerek yatağa gittiğim oluyor.
Kafada deli sorular.. Durup dururken nerden çıktı bu okul aşkı..Geceyi okulda geçirmeyi niye düşünüyor acaba hocam en kritik nokta o...
Sıfır…🥱🥱🥱6 buçuk saat vardır galiba.
Sen nekadar uyudun @Tolstoyevski
Başıını taşlara vuracaksın. Bugün uyuyup geçmez. Çilesi bir süre devam eder.Sıfır…🥱🥱🥱
Bir kerelik birşey. İşe yaramazAylar yıllar sonra ilk defa çok erken uyuyup (20 civarı) erkenden kalktım keşke hep böyle olsa 20 değil de 22-23 civarı tabii uyuyup böyle 5-6’da kalkmak cidden bütün günü değerlendirebilme şansı adına çok iyi oluyor, ama İşte…
@Dosi bak kötü bir tecrübe en azından iyi bir sonuca neden oldu