Bugün Kaç Saat Uyudunuz? 💤

Keşke bunu bende yapsaydım :A
Neyse olan oldu ama uykumu aldım gibi. Bu gece bakarım duruma :A
Galiba toplam 8 saat uyudum
Şu an iyiyim çünkü tam zamanında önlemini aldım, biraz geçseydi şu an dökülüyor olabilirdim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Grip olmak üzere olduğumu hissetiğim için hemen ağır bir grip hapı kullandım gece Katarin Forte yani, haliyle mışıl mışıl uyuttu 8 saatin üstünde :A

Katarin harbi insani uyutuyor. :D bana da iyi gelir katarin, ama maalesef yok buralarda. Alacagim insallah Türkiye'ye geldigimde. :D

10 saat. Eh,izinli olup halsiz olunca normal :A

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
7 saat. 4-11 arası. Gece 2'de yatağa yatıyorum ama imkanı yoook kafamın içinde bir ton şey varken...

Ok ok :A Olmuyor be mosi bu kadar dert, tasa varken uyumak zoooor. Gece yürüyüşlerine başlayacam bu gidişle duvarlar üstüme üstüme geliyor.
Akşamüstü yürüyüşünü önermiştim hatırlıyorsan:A Faydası olur ve normalden 2 saat önce uyumayı denersen başarırsın. Neyse o yazılarımı tekrar etmeyeyim artı alarm kurarak erken kalk. Akşama kendini yorgun hissetki uyku düzenin değişsin.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Akşamüstü yürüyüşünü önermiştim hatırlıyorsan:A Faydası olur ve normalden 2 saat önce uyumayı denersen başarırsın. Neyse o yazılarımı tekrar etmeyeyim artı alarm kurarak erken kalk. Akşama kendini yorgun hissetki uyku düzenin değişsin.
Onu yapıyorum arada ama yetmiyor işte :A
------

Asıl huzursuzluk gece 1'den sonra başlıyor...

• Sinir Bozucu
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Onu yapıyorum arada ama yetmiyor işte :A
------

Asıl huzursuzluk gece 1'den sonra başlıyor...
Ozaman 11'den deneyeceksin. 10.30 itibari ile hiç bir elektronik alete maruz kalmamya çalış ve evi iyice karanlık edip 11 gibi muhakak uzan. Varsın 3 saat geçsin ama 4ü bulmayacağı kesin.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx