- Reaksiyon puanı
- 114,183
- Puanı
- 1,060
Gece boyu ya da gün içinde kaç saat uyuduğunuzu bu konu altından yazabilirsiniz.
Kesik kesik uyumaya alıştın sanırım uzun dönemdir o yüzden zorlamıyordur bünyeyi artık?2 saat sahur öncesi, (sabaha işim olmadığı için 5 saat sahur sonrası) uyudum ama reyting eklemek için gelmiştim. Gidip devam edeyim
Normal zamanlarda kendimi 6 saate alıştırmıştım. Ramazan bitsin yine düzen kurmaya çalışırımÖzellikle havalar ısındıkça uyku süresi azalıyor 😱 @Dosi Kışın daha uzun uyuyorum ama son günlerde 5-6 saat yetiyor. Bugün tam 6 saat uyumuşum, hava sıcak olunca uykusuzluk da hissedilmiyor
(kuramadı)Normal zamanlarda kendimi 6 saate alıştırmıştım. Ramazan bitsin yine düzen kurmaya çalışırım
Aynen öyle. Bugün istisna oldu ama Ramazanda sahur sonrası 2 saat, sonra bir kaç saat iş güç ve yine uykuKesik kesik uyumaya alıştın sanırım uzun dönemdir o yüzden zorlamıyordur bünyeyi artık?
Kaçta uyandın değil? Kaç saat uyudun?
Burada bahar bahçe olduğu için kuş cıvıltıları filan uyku zor ama sizin orası tam uyku cenneti şu an o atmosferAynen öyle. Bugün istisna oldu ama Ramazanda sahur sonrası 2 saat, sonra bir kaç saat iş güç ve yine uyku
Dışarısı karanlık ve yağmurlu. Uyku getiriyor
Gidip devam edeyim yarım kalan uykuya zaten şuan çok erken.
1 buçuk saat uyudumAynen öyle. Bugün istisna oldu ama Ramazanda sahur sonrası 2 saat, sonra bir kaç saat iş güç ve yine uyku
Dışarısı karanlık ve yağmurlu. Uyku getiriyor
Gidip devam edeyim yarım kalan uykuya zaten şuan çok erken.
------
Kaçta uyandın değil? Kaç saat uyudun?
Yok ben uyku düzenimi herzaman dengeleyen biriyim. O konuda sıkıntı yaşamıyorum. Bazen arada uykusuzluk çöküyor zorluyor ama sonra düzene geri dönüyorum(kuramadı)
Ben de 6-7 senedir ha kurdum ha kuracağım derken...
Git hemen uyu1 buçuk saat uyudum
Dersim var hocamYok ben uyku düzenimi herzaman dengeleyen biriyim. O konuda sıkıntı yaşamıyorum. Bazen arada uykusuzluk çöküyor zorluyor ama sonra düzene geri dönüyorum
------
Git hemen uyu
Hafta sonu dengele
Hafta Sonu Uyumak Ömrü Uzatıyor!
15 Ocak 2018/27 Ocak 2018 Daha önceki araştırmalarda günde 5 saaten az uyumanın ve 8 saatten fazla uyumanın ömrü kısalttığından söz edilmişti. Bu durum 65 yaşının altındaki kişiler için daha fazla risk teşkil ediyor. İsveç'te yapılan başka bir araştırmaya göre hafta sonu çok uyuyarak, hafta...fav10.net
Sonra uyu ozamanDersim var hocam
OlurSonra uyu ozamanerken uyusaydın, ah ah zamane gençlik hiç düzenli değil
1 buçuk saat ile derse odaklanma olayı 0 olur. Bundan dolayı dengelemen gerekirdiOluruyumak istemedim haklısın ama ne yapayım okula gittiğim yok erken yatsam ne olacak
Yoo valla iyi odaklanıyorum1 buçuk saat ile derse odaklanma olayı 0 olur. Bundan dolayı dengelemen gerekirdi
Dersinde kolay gelsin ve iyi uykular
+ 2 . Utanmasam daha uyurdum ve uyku üstümde2 saat sahur öncesi, (sabaha işim olmadığı için 5 saat sahur sonrası) uyudum ama reyting eklemek için gelmiştim. Gidip devam edeyim
İmkan varken uyu uyu 😡2.5 saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?