Nasıl anladın o mesajdan evden çıkmadığınıEvde dönüp mü durdun ? Deli danalar gibi 14000 adımda hiç mi dışarı çıkmadın ?
AnlamamışsınBen yoldaşımı anlarım.@Tolstoyevski
Bunu nasıl beceriyorsunuz15.592 adım
Cevabını sen vermişsin az hareket ettiğin ve iş-ev mesafesi yakın olduğu için normaldirBunu nasıl beceriyorsunuz
Bugün sırf meraktan program yükledim. İşten eve gelene kadar sadece 3500 adım oldugünün geri kalanında hiç kalkmadım desem yeridir ama kalksam bile zaten en fazla 1000 olurdu
Odamdan çıkmadım işten sonra
Yok yakın mesafede değildimCevabını sen vermişsin az hareket ettiğin ve iş-ev mesafesi yakın olduğu için normaldirBen okula gittiğim günler evden otobüs durağına, otobüs durağından metro istasyonuna, metrodan yürüyen merdivenler filan in çık derken kampüse, kampüsten fakülteye… Dersler arası farklı anfilere geçmek, bahçeye hava almaya çıkmak, kantine gitmek vb… Üstüne okuldan eve dönüş yolculuğu da eklenince 10.000 adım ortalama normal oluyor
Yine de direkt evden okula okuldan eve gidiyorsun, ama biz genelde özellikle dönüş yolunda markete oraya buraya vb uğruyoruz ayrıca okula gidince de tüm gün hareketsiz kalınmıyor asıl yürüme olayı orada ama kış ayları hariçYok yakın mesafede değildimarabayı da almadım, otobüs ile gittim ve saat 7-13.30 arası sadece yarım saat mola zamanı oturdum. Diğer zamanlar hep ayakta ve dolanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?