Bugün Kaç Adım Attınız? 🐾

Bu hafta her gün iyi adım atmışım

Ortalama 10 bin küsür. Umarım önümüzdeki hafta iş yerinde 10 bin üzerine çıkmaz adımlar

Adımlarım normalde 2 katı oluyordu aslında ama ayak bileğimdeki sakatlıktan dolayı durum böyle
Bende geçen hava aşırı yağmurlu diye bir saat öğrencileri içerde tutunca bu kez adımlar çok olmaz dedim ama sonuç:

Reactions: 12.Adam and Bully
Bende geçen hava aşırı yağmurlu diye bir saat öğrencileri içerde tutunca bu kez adımlar çok olmaz dedim ama sonuç:
Ekli dosyayı görüntüle 130033
Maşallah ya ancak uzun bir gezide atılabilecek bir adım sayısı o. Sen çalıştığın yerde atıyorsun

Öğrencileri içerde tuttun ve buna rağmen bu adım
Şaşırma emojisi yani

Reactions: 12.Adam and Dosi
Maşallah ya ancak uzun bir gezide atılabilecek bir adım sayısı o. Sen çalıştığın yerde atıyorsun

Öğrencileri içerde tuttun ve buna rağmen bu adım
Şaşırma emojisi yani
Bu da total 1 buçuk saat olan toplantı gününe ait

Normal bir iş günü 10bin civarı oluyor. 9 binin altı olursa bu anormal. O zaman az ayakta durmuşum diyorum

Bu da total 1 buçuk saat olan toplantı gününe ait

Ekli dosyayı görüntüle 130035

Normal bir iş günü 10bin civarı oluyor. 9 binin altı olursa bu anormal. O zaman az ayakta durmuşum diyorum
1 buçukluk saatlik toplantıda ne diye bu kadar adım attın 😱

Normal iş günün 10, onu anladık
9'un altında az ayakta durmuşum diyorsun demek vay be. Benim normal ayağım için bile yüksek sayılır 9-10
Sen formunu hep korumuş olursun böyle

Yanlış anladın. 1 buçuk saat toplantı olunca adım atmamış oldum. Toplantı olmasına rağmen yüksek demek istedim

Kilo problemimiz yok çok şükür
1-2 kilo fazlalığı dert ediyorum arada

Yanlış anladın. 1 buçuk saat toplantı olunca adım atmamış oldum. Toplantı olmasına rağmen yüksek demek istedim

Kilo problemimiz yok çok şükür
1-2 kilo fazlalığı dert ediyorum arada
1 buçuk saatlik toplantı gününde 11060 adım atmışsın ve bu sayı yine çok yüksek?
Anladım adımı toplantıda atmadın ama yine de coşmuşsun o gün de

Kilo problemi olmasın bi zahmet o kadar adıma
Aa bir de dert ediyor yok artık
Takıntılı olduğun bir konuysa saygı duymak gerekir elbet

Son düzenleme:
Yok be, canım istediğinde yemek yiyorum saat kaç olursa olsun. Takıntı yapmıyorum

Yok be, canım istediğinde yemek yiyorum saat kaç olursa olsun. Takıntı yapmıyorum
Zaten adım sayıların o kadar yüksek ki yemekten kısmana gerek yok bu yüzden
Ve sen keyif insanısın, ben de öyleyim
Yemek hayatın nimeti, kısılır mı hiç