Adımlarım normalde 2 katı oluyordu aslında ama ayak bileğimdeki sakatlıktan dolayı durum böyleEvden ofise mekik mi dokudun?
Bende geçen hava aşırı yağmurlu diye bir saat öğrencileri içerde tutunca bu kez adımlar çok olmaz dedim ama sonuç:Adımlarım normalde 2 katı oluyordu aslında ama ayak bileğimdeki sakatlıktan dolayı durum böyle
Maşallah ya ancak uzun bir gezide atılabilecek bir adım sayısı o. Sen çalıştığın yerde atıyorsunBende geçen hava aşırı yağmurlu diye bir saat öğrencileri içerde tutunca bu kez adımlar çok olmaz dedim ama sonuç:
Ekli dosyayı görüntüle 130033
Bu da total 1 buçuk saat olan toplantı gününe aitMaşallah ya ancak uzun bir gezide atılabilecek bir adım sayısı o. Sen çalıştığın yerde atıyorsun
Öğrencileri içerde tuttun ve buna rağmen bu adım Şaşırma emojisi yani
1 buçukluk saatlik toplantıda ne diye bu kadar adım attın 😱Bu da total 1 buçuk saat olan toplantı gününe ait
Ekli dosyayı görüntüle 130035
Normal bir iş günü 10bin civarı oluyor. 9 binin altı olursa bu anormal. O zaman az ayakta durmuşum diyorum
Yanlış anladın. 1 buçuk saat toplantı olunca adım atmamış oldum. Toplantı olmasına rağmen yüksek demek istedim1 buçukluk saatlik toplantıda ne diye bu kadar adım attın 😱
Normal iş günün 10, onu anladık 9'un altında az ayakta durmuşum diyorsun demek vay be. Benim normal ayağım için bile yüksek sayılır 9-10 Sen formunu hep korumuş olursun böyle
1 buçuk saatlik toplantı gününde 11060 adım atmışsın ve bu sayı yine çok yüksek? Anladım adımı toplantıda atmadın ama yine de coşmuşsun o gün deYanlış anladın. 1 buçuk saat toplantı olunca adım atmamış oldum. Toplantı olmasına rağmen yüksek demek istedim
Kilo problemimiz yok çok şükür 1-2 kilo fazlalığı dert ediyorum arada
Yok be, canım istediğinde yemek yiyorum saat kaç olursa olsun. Takıntı yapmıyorum1 buçuk saatlik toplantı gününde 11060 adım atmışsın ve bu sayı yine çok yüksek? Anladım adımı toplantıda atmadın ama yine de coşmuşsun o gün de
Kilo problemi olmasın bi zahmet o kadar adıma Aa bir de dert ediyor yok artık Takıntılı olduğun bir konuysa saygı duymak gerekir elbet
Zaten adım sayıların o kadar yüksek ki yemekten kısmana gerek yok bu yüzden Ve sen keyif insanısın, ben de öyleyim Yemek hayatın nimeti, kısılır mı hiçYok be, canım istediğinde yemek yiyorum saat kaç olursa olsun. Takıntı yapmıyorum
Sen @Dosi ye soruyu sormasan bende toplantıda volta attı sanacaktım.Adımlarım normalde 2 katı oluyordu aslında ama ayak bileğimdeki sakatlıktan dolayı durum böyle