Temmuz ayina son 12 ayin en iyi girislerinden birini yaptim, tasinma sebebiyle biraz da olsa tabi.
1-7 Temmuz ortalamasi 9521 adim (cuma günü 15'502 adim atmisim )
1-7 Temmuz ortalamasi 9521 adim (cuma günü 15'502 adim atmisim )
bulunduğun yerde ayaklarını havaya kaldırıp bisiklet sürme hareketi yapsanda acaba sayaç çalışırmı ? bunu ben bir deneyeceğim
Dene bakalım bize bildir ama sayacın çalışması farketmez Toto büyür anlarızbulunduğun yerde ayaklarını havaya kaldırıp bisiklet sürme hareketi yapsanda acaba sayaç çalışırmı ? bunu ben bir deneyeceğim
kesin seni geçmişimdir ama sayacım yoktu sayamadım , bende geçtiğim kesin olduğu için 5979 diyeyimDene bakalım bize bildir ama sayacın çalışması farketmez Toto büyür anlarız
5978
7087 bugün. Geçersin sen zaten beni.kesin seni geçmişimdir ama sayacım yoktu sayamadım , bende geçtiğim kesin olduğu için 5979 diyeyim
2400
Sadece market için dışarı çıktım. Şu ayağım bi düzelse
Film çektirdim ama çok güvenmedim ona, mr gerekebilir sankiOyy kuzum benim bir daha mı gitsen doktora
Film çektirdim ama çok güvenmedim ona, mr gerekebilir sanki
Filmde bir şey çıkmadı işte doktor da önemli bir şeyin yok dedi ama filmde görünmeyen mr’da görünebilir başka doktora gitmekte yarar var aslındaNe çıktı filmde ne dedi başka doktora git o zaman
Filmde bir şey çıkmadı işte doktor da önemli bir şeyin yok dedi ama filmde görünmeyen mr’da görünebilir başka doktora gitmekte yarar var aslında