cumartesi günü birçok dizi arasında bu reytingde fena sayılmazevet yine 4-4.5 arası alicaktır her iki grupta
haftasonları atv için hep boş geçiyordu.
cumartesi günü birçok dizi arasında bu reytingde fena sayılmazevet yine 4-4.5 arası alicaktır her iki grupta
hayır o Ayşen olduğunu görmedi bile
cumartesi günü birçok dizi arasında bu reytingde fena sayılmaz
aynen aslında bu kadar dizi arasına koymakla atv dizini ateşe attı ama çok iyi alıyor 😉cumartesi günü birçok dizi arasında bu reytingde fena sayılmaz
6. Bölüm fragmanı bomba olmuş.yeni fragmanı diziden hemen sonra vermeleri çok iyi oluyor dizi her geçen bölüm daha da heyacanlı oluyor ve umarım bu reytinglerine de yansır
evet özerlikle en sonu süper6. Bölüm fragmanı bomba olmuş.
diziden sikildim, gelecek bolum son şans.
İbrahim tatlıses Karagül içinde tweet atmişti Avşar filme karşi torpilli tweet mi atiyor yoksa harbiden izliyor mu? Hakkında twwet attiğinda da o dizi yükseliyorİbrahim Tatlıses @imparatoribo 37 dk
Bugünün saraylısı süper bir hikaye; ayşen ve selçuk yöntem vede diğer oyuncular harika oyun sergiliyorlar tebrik Ederim...
Rezzan'ın kocası testere necmi tarık ünlüoğlu'ymuş.Ata bey`in karısı ve damat`ı çok sinir ya
evet biliyordum tv`de magazin programında görmüştüm ve çok şaşırmıştım ben deRezzan'ın kocası testere necmi tarık ünlüoğlu'ymuş.
Ata Bey'in karısıyla Rezzan güzel kadın yalnız.evet biliyordum tv`de magazin programında görmüştüm ve çok şaşırmıştım ben de
Ata`nın karısının adı Üftade`ymiş Evet her ikisi dizideki karakterlerine de çok yakışıyorlarAta Bey'in karısıyla Rezzan güzel kadın yalnız.