ATV Bugünün Saraylısı - Dizi Yorumları

FOX ocakta dizilerini saat 20.30`a alsın sonra başlatır yeni diziler :J

Ocak'ta FOX'ta diziler ya 20:30 ya da 20:45'de başlayacak. O zaman FOX'u görün siz! :X

@Ahmad Ocak'a da az kalmış valla :D

Son düzenleme:
Pazartesi-salı-çarşamba-perşembe 4 gün boş nerdeyse güzel diziler gelse kanal uçar 😉

İşte aslında Çarşamba 20:30 Çocuklar Duymasın, Perşembe 20:30 Umutsuz Ev Kadınları olabilir. Bu iki diziyle ilgili bilgiler topluyorum. (FOX'tan, Medyapım'dan ve Mint'ten) Eğer dediğim gibi olursa @xBUGRAx ya, ya da sana söylerim. Konuyu açarsınız, tamam mı? :)

Bu arada internetten izlemeye devam ediyorum diziyi. Dizinin 70.dakikasındayım daha 19 dakika var. :) @Ahmad

2.Bölümü bitirdim az önce. 3.bölüm fragmanı nerede? Link atar mısınız? @xBUGRAx @Ahmad @destere

Son düzenleme:
bu dizi foxa çok yakışırdı,nasıl ellerinden kaçırdılar?

Ellerinden kaçırmak değil. Dizi FOX'ta ekrana gelebilirdi fakat şimdilik öyle bir şey olamaz. Çünkü eğer dizi FOX'ta olsaydı 22:15'de ekrana gelecekti. Avşar Film de bunu istemiyordu. Bu yüzden dizi FOX'a gelemedi. Ama keşke bu dizi Ocak'ta başlasaydı FOX'ta olurdu o zaman. Çünkü FOX'ta Ocak'ta diziler 20.30 gibi başlayacak eskisi gibi yani. :) @sürgünüm

Ellerinden kaçırmak değil. Dizi FOX'ta ekrana gelebilirdi fakat şimdilik öyle bir şey olamaz. Çünkü eğer dizi FOX'ta olsaydı 22:15'de ekrana gelecekti. Avşar Film de bunu istemiyordu. Bu yüzden dizi FOX'a gelemedi. Ama keşke bu dizi Ocak'ta başlasaydı FOX'ta olurdu o zaman. Çünkü FOX'ta Ocak'ta diziler 20.30 gibi başlayacak eskisi gibi yani. :)
bu diziye mutlaka bir boş yer bulunurdu,avşar filmle fox'un arasınında çok iyi olduğunu düşünürsek
neyse kısmet atv'ninmiş.ben bu dizinin önümüzdeki bölümlerde reytinglerde daha çok yükseleceğini tahmin ediyorum.

bu bölüm biraz sıkıcıydı ama umarım dizi reytinglerini korur :)

güzel bir bölümdü şu savaş zibidisi devreden çıksada ayşenim rahatlasa... füreyya kıskançlıktan tam psikopata bağladı, zaten son sahnede bilerek sanırım ayşeni mi tamponundan vurdu:))

bir şey olacak diye bekledik ama olmad, biraz sikildik.
bu dizide sadece ayşenin eziklenmesi+ saf halini mi goreceksek, gelecek hafta birakirim, yeterince zengin/fakir drami izledik.