Ben Medcezir'i izlemiyorum ya.
O sevdiğini sanıyor. Atıf'ı bile sevdiği şüpheli Ata beyin dediği gibi kalbi aklına oyun oynuyorFeride bebeğini çok seviyor
Ben Medcezir'i izlemiyorum ya.
Vay be Rezzan hanım! Ata Bey in yanına gitti ve hala sevdiğini gösterdin ona.
Gariban abla ve enişte de boğaz manzaralı gecekonduda oturuyor.Spoi vermek gibi olmasında TRT zamanında bunu çekmiş o dizide Ayşen hiç böyle saftarik filan değil.Aksine kendini geliştiren bi kızdı. Umarim dediğin gibi olur Üftade bi işe yarayıp Ayşen'i geliştirir.
İzliyorsun Kendin demişdinBen Medcezir'i izlemiyorum ya.
Aslan Bey, Yakamoz-Asi, Sürgünüm izliyor. Yani hiçbiri benim nickime de benzemiyor ki.nerden aklıma takıldı anlamadım med cezeryeli bir bully mi var )
Yorum yapmak için Cumartesi tekrarını 3, 5 bölüm baktım. O izlemek sayılmaz.İzliyorsun Kendin demişdin
Tamam ama izledin yaniYorum yapmak için Cumartesi tekrarını 3, 5 bölüm baktım. O izlemek sayılmaz.
Aslan Bey, Yakamoz-Asi, Sürgünüm izliyor. Yani hiçbiri benim nickime de benzemiyor ki.
Ben Yalan Dünya'yı izliyorum.
Üftade ile Rezzan YILAN gibiler , sokacak insan arıyorlar !nerden aklıma takıldı anlamadım med cezeryeli bir bully mi var )
belli etmekte geç kalmış ikisininde yüzü toprağa yakın artık )
Üftade ile Rezzan YILAN gibiler , sokacak insan arıyorlar !
Baktık işte biraz.
@Forumdash'da izliyor yoklukta idare ediyor işte.bakmışsın işte? ben biliyordum bir yerden gözüm ısırıyordu
@Forumdash'da izliyor yoklukta idare ediyor işte.
Yorum yapmak için biraz izledim yani ezbere yorum yapmamak için. Pek beğenmedim, beğensem devamı gelirdi.bakmışsın işte? ben biliyordum bir yerden gözüm ısırıyordu
Tv'de o dediğin diziden yok ki.Pc'den izleyecek olsak bu seferde yorum yazamıyoruz burada.yoklukta açarım pll yi gül gibi dizi, med cızırtıya katlanamam
Tv'de o dediğin diziden yok ki.Pc'den izleyecek olsak bu seferde yorum yazamıyoruz burada.