Ben Medcezir'i izlemiyorum ya.
O sevdiğini sanıyor. Atıf'ı bile sevdiği şüpheliFeride bebeğini çok seviyor![]()
Ben Medcezir'i izlemiyorum ya.![]()
Vay be Rezzan hanım! Ata Bey in yanına gitti ve hala sevdiğini gösterdin ona.
Gariban abla ve enişte de boğaz manzaralı gecekonduda oturuyor.Spoi vermek gibi olmasında TRT zamanında bunu çekmiş o dizide Ayşen hiç böyle saftarik filan değil.Aksine kendini geliştiren bi kızdı. Umarim dediğin gibi olur Üftade bi işe yarayıp Ayşen'i geliştirir.
İzliyorsunBen Medcezir'i izlemiyorum ya.![]()
Aslan Bey, Yakamoz-Asi, Sürgünüm izliyor. Yani hiçbiri benim nickime de benzemiyor ki.nerden aklıma takıldı anlamadım med cezeryeli bir bully mi var)
Yorum yapmak için Cumartesi tekrarını 3, 5 bölüm baktım.İzliyorsunKendin demişdin
![]()
Tamam ama izledin yaniYorum yapmak için Cumartesi tekrarını 3, 5 bölüm baktım.O izlemek sayılmaz.
![]()
Aslan Bey, Yakamoz-Asi, Sürgünüm izliyor. Yani hiçbiri benim nickime de benzemiyor ki.
Ben Yalan Dünya'yı izliyorum.![]()
Üftade ile Rezzan YILAN gibiler , sokacak insan arıyorlar !nerden aklıma takıldı anlamadım med cezeryeli bir bully mi var)
belli etmekte geç kalmış ikisininde yüzü toprağa yakın artık)
Üftade ile Rezzan YILAN gibiler , sokacak insan arıyorlar !![]()
Baktık işte biraz.![]()
@Forumdash'da izliyor yoklukta idare ediyor işte.bakmışsın işte? ben biliyordum bir yerden gözüm ısırıyordu![]()
@Forumdash'da izliyor yoklukta idare ediyor işte.
Yorum yapmak için biraz izledim yani ezbere yorum yapmamak için.bakmışsın işte? ben biliyordum bir yerden gözüm ısırıyordu![]()
Tv'de o dediğin diziden yok ki.Pc'den izleyecek olsak bu seferde yorum yazamıyoruz burada.yoklukta açarım pll yi gül gibi dizi, med cızırtıya katlanamam![]()
Tv'de o dediğin diziden yok ki.Pc'den izleyecek olsak bu seferde yorum yazamıyoruz burada.