Bucaspor

En büyük favorisi deme bari :)
Şuan için Karabük en büyük favoridir şampiyonluk için. Buca 2.adaydır. İddaa'da oranı olsa Karabük 1.20 Buca 4.50 falan olurdu heralde.

Edit: Bugün Konya'nın yenildiğini düşünürsek Buca'nın Süper Lig'e bir adım daha yaklaştığını söyleyebiliriz.

Karabük "şanslı" Buca "favori." Siz Karabüklülerin biraz daha beklemesi gerekecek.

Edit: Konya çıkamıyor :D Umarım Karşıyaka bu şansı iyi kullanır 😉

Şampiyon olmamız engellenemez!!!
Herkes (!) sever biz ÖLÜRÜZ!!!
Saldır FIRTINA Süper Lig aşkına!!!

Ya tamam ama bu takımın,bu taraftarın hakkı şampiyonluktu...

Saldır FIRTINA Süper Lig aşkına!!!
bu böyle olcaktı galiba :D:D:D:D

Saldır arı Süper Lig aşkına!!!

olayı yanlış anlamadıysam:D

bu böyle olcaktı galiba :D:D:D:D

Saldır arı Süper Lig aşkına!!!

olayı yanlış anlamadıysam:D
Ta Bursa'lardan dalga geçmek kolayn yiyorsa gelin Buca'ya delikanlı gibi burda söyleyin lan!!!3-4 çocuğun kuru gürültüsüne pabuç bırakacak bir taraftar görüntüsü mü çiziyorum ben?

Gerçi herkesin anlayamaması normal.Boşuna demiyoruz "Herkes sever biz ölürüz"...

Bucalılarla geçiyorsun Bursalılarla değil.Diyorum ki evladım,Bursa'dan Buca'yla dalga geçmek kolay,gel Buca'yla Buca'da dalga geç,üstelik sağ çık,diyeceğim tamam.

Eli ayağı düzgün taraftar olmamız bu kadar suistimal edilecekse sesimizi yükseltmeye başlayalım derim!

Arıyı iğneyi biliyorsun ya?!?

Flood'a takacak olan hiç kendini kasmasın,şampiyonluk harekatı engellenemez!!!

Konuya en çok mesajı yazan benim ama seneye süper lig'de Yılmaz Vural'lı Kasımpaşa'yı köy takımına çevirince herkes özür dileyecek burada.

Kardeşimiz Mersin'den Karabük'e gerekeni yapmasını istiyoruz...Yapabilirsiniz,Karabük dandik bir orta sıra takımı sadece...

Bundan sonra maçlarımıza adam gibi hakem atansın.Göz göre göre şampiyonluğumuzu yediniz be...

Buca ile dalga geçmeyin hem Doğan fitil gibi kontrolden çıkabilir hem de sanıyorum bu takımın yaptıkları dalga geçilecek şeyler değil...Karabükspor'dan daha uzun vadeli planlamalar yapıyorlar ve meyvelerini ilerleyen dönemlerde alacaklar...

Doğan'ın gazıyla bu hafta Karabük maçına gittik.Taraftarına gerçekten hayran kaldım fakat Karabük'ün 2.golünden sonra Karabüklülere küfür edilmesi bence son derece saçmaydı.Doğan sayesinde ben de katıldım fakat bunun vicdan azabını yaşamıyor değilim.Karabük gerçekten iyiydi,takım olarak oynadılar ve kazandılar fakat ben de hakemin iyi bir maç yönetmediğini düşünüyorum.

Velhasıl kelam,burada arı böcek vs. diyen var fakat Fenerbahçe'nin kanarya,Trabzon'un hamsi ile özdeşleştiğini ve Bucaspor'un yaptığı çalışmalar,harcadığı emekler gerçekten de ancak arı ile özdeşleştirilebileceğini unutmayalım.Arı gibi çalışıyor bu takım.Artık ben de Bucalıyım.Forza Buca diyor saygılarımı sunuyorum.

Eğer şu an oynadıkları Karşıyaka maçı böyle sonuçlanırsa çok yüksek ihtimalle Karabük'ün ardından 2.olarak Turkcell Süper Lig'e merhaba diyecek takım. (Matematiksel olarak 2 hafta daha sürer garantilemesi.)

Karabük berabere kalırsa şayet şampiyonluğun en büyük favorisi.Kardeşimizden kıyak bekliyoruz 😉

Karabük Barcelona kadrosunun bonservisini alsa da Karabük'ten daha büyük bir takım olacak olan takım.Karabük küme düşmemek için kıvranırken biz Türkiye'nin matematiksel olarak en başarılı takımıydık.

Karabükspor'un 3 sezon Süper Lig'de oynadığını, Buca'nın ise henüz bunu başaramadığını düşünürsek Karabük > Buca
Ayrıca Karabük il takımı iken, Buca ilçe takımıdır.

Size,Beşiktaş'a ve Trabzon'a 3 çeken Kasımpaşa da ilçe takımı.Atlético Madrid gibi dönemin devlerini deviren Göztepe ilçe hatta semt takımı (Göztepe Konak'ta bir semttir),Süper Lig'de ilk 2'de bulunmuş Sarıyer de ilçe takımı.Hangisi var Karabük'te!!!

Tamam ben de kabulleneyim bir şeyler...Bu yıl değil belki ama seneye Karabük'ten çok çok iyi konumda olacağız.

Sezon sonu geldi cıvıttık :S 2 hafta sıkın dişinizi be,7 puanlık farkı kim böyle bir anda 2'ye indirir?