Bucaspor

Buca-Karşıyaka-Altay :D yılların acısını çıkarıcaz :)
Bu sene bir İzmir takımı (Buca) kesin çıkıcı zaten.Konya'yı falan da yenersek oldu bu iş.Karşıyaka çıkmasa da güzel olur,seneye Göztepe'yle derbisi falan olur belki :D

Kaç kişi hastanelik olur onu hesaplamaya çalışıyorum şahsen.(Şöyle Karşıyaka-Altay-Buca-Göztepe bu dördü Süper Lig'e çıksa ortalığı duman etse tek hayalim tek dileğim :D Ama Buca da yeter.)

Hak ediyoruz ve en büyük adayıyız. (Konya Karabük gibilerle Buca'da maçımız var ve neredeyse tüm puan kayıplarımız deplasmanda)

İlk 3 maçımız zaten kolay,sonra Konya'yı içerde yendik mi tamamdır.Kaybetsek kaybetsek bi derbiyi kaybederiz ya Karşıyaka ya Altay.

Konya ve Altay'ın aradan çıkmasıyla ikinciliğe yükselmiş takımımız.Karabük de puan kaybetti artık önümüz açık.

Güzel işte.. :) Hedef Süper Lig :)

Bucaspor 19 12 2 5 38

38 Puan :) 1.ci 41 puan inş geçeriz. :)

Bu da daha takımı tanır tanımaz Bucasporlu oldu :D

Karabük geçen yılki şekline dönecektir zamanla,Konya'ya kaybetmezsek oldu bu iş.

Benim her ligde takımım vardır.:D

Türkcell Ligde FB

Bank Asyada BucaspoR

Premier Ligde Manchester.

La Liga ReaL Madrid.

Tabi daha var. :)

(Ayrı lig).

Altay alıştı...Konya da kopma sinyalleri veriyor.Karabük de eskisi gibi orta sıra takımı haline geleceği için favori biziz.

Real Madrid ile Fenerbahçe konusunda bendensin Okan :D

Karabük'ün geçen seneki seyrinde devam edeceğini hiç sanmıyorum. Şu anda en büyük favori onlar.