Bucaspor

Bilen bilir,Bucaspor'un her maçı hakem skandallarıyla dolu.Her maçta mutlaka 1 (bir) adet Buca aleyhine penaltı çalınır,yanlış hatırlamıyorsam Buca ligde hiç penaltı kullanmadı.Dün Antalya maçında 3-2'yken 90'da aleyhimize bir penaltı verildi,birkaç dakika sonra bizim buz gibi penaltımız atlandı.Sivas,Karabük,Fenerbahçe,Antalya (2) penaltı...Yorum sizin.

Şerefimizle düşüyoruz ama geri dönüp bazı şerefsizlere bu yılki icraatlarını yutturacağız.Ha Sivas kalan bütün maçlarını kaybeder biz hepsini kazanırsak da...Adalet erken tecelli etmiş olur.

Son sözüm de İzmirlilere: Şu alt liglerde folloş olmuş Altay'ı Karşıyaka'yı Göztepe'yi (gerçi şampiyon oldular onlar,tenzih edilebilirler) destekleyeceğiniz kadar bizi destekleseydiniz,bize sahip çıksaydınız belki de seneye burada UEFA organizasyonlarından birini izleyebilirdiniz...Size de yazıklar olsun.Fenerbahçe maçında tek bir kale arkası tribünün ev sahibine ayrılmasını hala hazmedemiyorum.Yazıklar olsun tekrardan...

Sezon başında yapılan hatalar çok pahalıya patladı. Bülent Uygun'u getirmek büyük hataydı. Bu hatanın sonucu çok ağır oldu. Gelecek yıl Bank Asya'da başarılar... Bu sezon için mucize beklemek çok doğru olmaz... Trabzonspor karşısında da başarılar :):)

İlk yarıdaki başarısızlığın tek sebebi adını yazmaya bile klavyemin elvermediği o B.U. ve yönetimin saçmalıkları...Daha önce de bahsetmiştim Manucho'nun 25000 alacağını vermeyip 120000 veya 170000'e Cenk İşler'i almalar,2 yılda 2 şampiyonluk yaşayan takım ruhunu bozup 90 tane adam transfer etmeler...İkinci yarıdaki başarısızlığın tek sorumlusuysa MHK'dır.

Ben hiçbir maçını izlemedim Buca'nın ama bütün bir sezonu hakem hatalarına bağlamak çok da doğru bir yaklaşım değil bence :)

2.yarıda öyle oldu ama.Önce kupada Gençlerbirliği'ne elenmemiz,4-0'lık Sivas maçında Kuddusi'nin kararları,bunlar dışında Karabük,Fenerbahçe ve Antalya maçları (bunlar da hep kırılma noktaları bak dikkat ettiysen) özetlerini izle veya Ekşi'deki yorumlarını oku,doğruluğunu anlayacaksın...

Bir grup dengesiz Fenerbahçeli tarafından Trabzon'a yatmakla eleştirilen takım.Neymiş,87'de gol atıp santradan gol yemek anormalmiş.Son yarım saate 3-1 önde girip 4 gol yemek normal tabii sık rastlıyoruz.Bu takım 2 kez 3-1'den maç vermiş bir takım,santradan gol yemesi (hele bir de rakip Trabzon ise) gayet normal güzel kardeşim.Siz yapınca büyük takımsınız,başkaları yapınca rakip yattı maçı sattı,hadi al emziğini git oyna arkadaşlarınla güzel kardeşim.Yarası olan gocunur güzel kardeşim...

Şimdi diyeceksiniz e sen bu takıma Los Galacticos muamelesi yapıyordun?Gidip kümede kalan Sivas ve Gençlerbirliği'ni izleyin,sonra da küme düşen Buca ve Kasımpaşa'yı,hangileri daha iyi tarafsız söyleyin sonra burda.Fenerbahçe'ye 3 maçta 8 gol attıklarına göre pek haksız da sayılmam...

usta yanlış anlama ama geçen sene süper lige çıktığı zaman buca yok o sizi o renklere boyayacağız filan diyordun bugun kümedesiniz tekrar bank asyaya düşüyorsunuz
not:sadece seni gıcık etmek için yazdım.
saygılar :D

usta yanlış anlama ama geçen sene süper lige çıktığı zaman buca yok o sizi o renklere boyayacağız filan diyordun bugun kümedesiniz tekrar bank asyaya düşüyorsunuz
not:sadece seni gıcık etmek için yazdım.
saygılar :D

olm ben nerden bileyim yönetimin süper lige çıkar çıkmaz mal mal hareketler yapacağını :D takımı hiç ellemeseler gene ilk ondaydık.+ben onu sezon başında konya yenilgisinden sonra konya için söyledim diye hatırlıyorum :D eğer öyleyse haklı çıktım çünkü sürekli yeniyoruz konyayı :D

İzmir takımlarını hiç sevmem.Bu Buca içinde geçerli ama İzmir takımları arasında en sevdiğim takımdır Buca.Ama hiçbir maçını adam akıllı oturup izlememişimdir.O yüzden Futbolu hakkında pek yorum yapamayacağım.Ama sezonu 17.sırada bitiren bir takım için çok iyi olduğu söylenemez.Hatta vasat diyebiliriz...

16. bitirdik+İzlersen 16. sıraya göre 3-4 kat daha iyi bi futbol olduğunu görürsün.

Yeni sezonda da Süper Lig'de görülme ihtimali, artık %95 Fener-Eskişehir-Sivas üçlüsünden biri düşeceği için yükselmiş takımım.Bizi bu hallere düşüren B.U.'nun mahkemelik olması ve hapsi boylayacak olması da çok sevindirici.

"keser döner sap döner gün gelir devran döner"

80 YIL önce doğdu bu renkler,
Taparcasına sevdi bu kalpler,
Seni sevmekte çok haklıyız,
Sapına kadar biz BUCALIYIZ!!!

Fener ve Sivas düştü, seneye Bank Asya'da -10 puanla başlıcaklar. Eskişehir'in 15 puanı silindi, Buca ve Konya tekrar lige çıktı. Trabzon'unda adı şikede anıldığı için lig bu sene şampiyonsuz tescil edilcek. Pazartesi açıklanacak. TFF yön. kurulu üyesi twitterdan.

Sporx'te bir üyenin yorumu...Reserved,belki seneye yine ligdeyiz...

• Güldürdün
Reactions: xdragxx