Bucaspor

Karabük'ün kaderi Hoffenheim'la aynı olacak.Ayrıca BucArena'da bizimle maçları var.Böyle gitseler bile bizi evimizde yenmeleri gibi bir olasılık söz konusu değil.

Hadi Fenerbahçe tamam ama Real Madrid'te ne halt var ben anlamıyorum Los Galactose bildiğin.Hatta glicose.

bucaspor süper lige çıkmalı bir izmir takımı hala yok.ben bu senede karşıyaka ve altaydan ümitli değilim.ama bucaspora güveniyorum.

Evet evet çok yakınız oraya gider İzmir'i en kalite şekilde de temsil ederiz...

Karşıyaka zaten baştan kaçırdı.Altay bir ara süper gidiyordu fakat son zamanlar biraz bozdu.En istikrarlı ve en güveniliri Buca.

Bu hafta Hacettepe ile 2-2 berabere kalmış takımımız.Ama olsundur,o kadar da olacaktır,haftaya Konya'ya 3-4 tane geçirilip yola tam gaz devam edilecektir.

haftaya Konya'ya 3-4 tane geçirilip yola tam gaz devam edilecektir.

Haklı çıkmanın haklı gururu,3 tane geçirdik sıradakini bekliyoruz.Karabük'le puan farkı 3'ü geçmesin yeter.BucArena'da kendilerini neyin beklediğini onlar çok iyi biliyorlar.

Karabük'e çok kaptırdınız kendinizi.Neyse onlar BucArena'ya gelsin emziklerini verelim belki 2. olurlar.

Ah canlarım Karabük maçı 27. haftada ve Karabük'ün o haftaya kadar kudurmuş performanslı K.Erciyes,istikrarsız Çanakkale Dardanel,senin o yere göğe sığdıramadığın Konya,istedi mi ortalığı ayağa kaldıran Kartal ve o zamana kadarki en kolay rakibi Ordu ile maçları var.Hepsini kazanamazlar.

Artık bize mahalle takımı muamelesini kesin de gücümüzü varlığımızı kabullenin.İzleyin o Konya maçı özetini de oynadığımız futbola bir bakın.Kim kafa tutabilir bir sorgulayın.

Benim küçümsediğim yok. Zaten öyle olsaydı gelecek sezon 1.lige çıkacak takımlar arasında saymazdım.

Senden bahsetmiyorum.Sadece bakın maç özetlerimize bu sezonki,ve futbola doyun.Türkiye'de böyle başarılı hücum futbolu oynayan kaç takım var?Buca bu futbolla 2. olursa Karabük bu şampiyonluğu hak etmiştir mi diyeceğiz?

Flood diyenler önce bu konuyu güncel tutmayıp bana bunu yapma mecburiyeti doğuran kendilerine baksınlar diyerek başlayalım söze.

Adana'yı deplasmanda 3-0 mağlup ederek Süper Lig'e gitmemiz kesinleşti.Şimdi sıra Karabük'te.Karabük'ün şampiyon olmasına bu kadar itiraz etmezdim normal olarak fakat bazı kişiler Bucaspor konusunda Karabük şampiyonluğu kutlamaya kalkınca ben de bu şampiyonluğu tanımama kararı aldım.Kemal Kılıç biraz üzülecek ama Sakarya'ya 4 atmışken istifa ettiğin bir takımdan sana maçı satmasını bekleyemezdin değil mi?

Adana mükemmel bir futbol ortaya koydu bir de.Hakları mağlubiyet değildi ama sırf bu yüzden takımımın galibiyetini kutlamayacak değilim...Bu futbol böyle devam ederse seneye Süper Lig'e çıkacak 3. takım da kesinleşmiş olur.

valla bucaspora helal olsun.harika bir sezon geçiriyor.inşallah play offa kalmadan direk süper lige çıkar.

valla bucaspora helal olsun.harika bir sezon geçiriyor.inşallah play offa kalmadan direk süper lige çıkar.
Şampiyonluğun en büyük favorisiyiz
Forumda beliren Karabük aşkına rağmen.Gidin taşının Karabük'e halk açar kollarını size madem heveslisiniz bu kadar =) Adamların takımlarını ManU'yla Barça'yla denk tutuyorsunuz ben Karabük'te yönetici olsam hepinizi alır amigo diye koyardım.