Ay bayağı az kalmış.
İstanbul'dan sıkılan da ne biliyim.
Haftaya full tatil. İzleriz finali evde olursak.
Ay bayağı az kalmış.
İstanbul'dan sıkılan da ne biliyim.
Asla kaçmaz.Haftaya full tatil. İzleriz finali evde olursak.
Olur hocam müsait bir zamanda paslaşırız 🤣Allah analı babalı büyütsün reis bir ara Fifa atarız istersen
Darısı başımıza...
Daha önce hiç gitmediğin yer mi Yötebari’de 😱Temmuz ayımız çok güzel geçti ve bugün galiba bu yazın son güneşli ve sıcak günü olabilir. Önümüzdeki 2 hafta ya sıcak ve yağmur veya düşük derece görünmekte. Sonradan hava güzel olsada okullar başlamış olur.
Yine bilmediğim bir yeri keşfetmeye gideceğiz.
Yazı ilk kez bu kadar güzel değerlendirdim ve planlar uygulanıyor
Ülkenin ikinci büyük şehri, haliyle evet biraz uzak bir mesafe, şehrin diğer ucu diyebilirizDaha önce hiç gitmediğin yer mi Yötebari’de 😱
Mangal şov da olacak mi bari Yanına güzel bir ayran @12.AdamÜlkenin ikinci büyük şehri, haliyle evet biraz uzak bir mesafe, şehrin diğer ucu diyebiliriz
Yanında su ve buzu ihmal etme.Mangal şov da olacak mi bari Yanına güzel bir ayran @12.Adam
Orası zaten buzul kıta Boğazı ağrır şimdi @Dosi Mikasa hanımın o yüzden buz tüketmesinYanında su ve buzu ihmal etme.
Kendin için akılsızOrası zaten buzul kıta Boğazı ağrır şimdi @Dosi Mikasa hanımın o yüzden buz tüketmesin
Peynir ekmekle yedim ben aklıKendin için akılsız
Tadı güzelmiydi?Peynir ekmekle yedim ben aklı
Peynirimsi bir tadı varTadı güzelmiydi?
Östersunda git @DosiÜlkenin ikinci büyük şehri, haliyle evet biraz uzak bir mesafe, şehrin diğer ucu diyebiliriz
Pandemi olmasa Simi yapardım Bodrumla yetineceğizŞimdilik bu şehir ve çevresinde geziyorum pompy