Bu Yaz Mevsimini Nasıl Değerlendireceksiniz / Planlarınız Neler? ✈️🚃⛵🎡🏖️⚽🎶💻👣

Bu Yaz Mevsimini Nasıl Değerlendireceksiniz / Planlarınız Neler?

• Kullanılan toplam oy
    25
Biz de çocukken mahallenin arka tarafında bi ağaçlık alandan dut ç(alıyorduk) sahibi kim bilmeden
Hatta erik operasyonu filan da yapıyorduk, gerilim dolu güzel günlerdi ama neyse nostaljiye girmeyeyim daha.
Sizinkinde heyecan yok, izin var çünkü. Çocukken izinsiz şekilde, yakalanma korkusuyla ağaçtan bir şeyler aşırmak nedense tüketmekten bile daha keyifli gelirdi ve yanlış bir şey olarak gelmezdi işte

Reactions: Dosi
Valla herhangi bir plan yok biz her sene abimin bağ evinde oluyoruz evde işler var önce onlar yapılacak boya falan bakalım sonra ne yapacaz

Valla herhangi bir plan yok biz her sene abimin bağ evinde oluyoruz evde işler var önce onlar yapılacak boya falan bakalım sonra ne yapacaz
O bağ evlerindeki temiz hava bile insanın kendine gelmesini sağlıyor.

Reactions: Angelica
Ağustos - Eylül gibi yıllık izine çıkarım. Onda da gideriz 14-15 günlüğüne memlekete. Yaz aylarında çok sıkılıyorum genelde.

Evdeyim
iki senedir memlekete giderdim pandemiden dolayı o da yaş ☺

Dönem Temmuzun ortasında bitiyor. Staja da Ağustosta başlayacağımı düşünürsek sadece bir aylık bir tatilim var. Onda da şehir dışına tatile giderim büyük ihtimalle. Evde olduğum zamanlarda da dizi-film izlerim...

Yaz boyunca uygulamayı hedeflediğim dolu dolu bir program hazırladım, şimdilik günlük saatlere bölmedim ama bölmem gerekecek verimli olabilmesi için. Günlük rahat 8-10 saatimi alır. Ders programlarını genelde hiç uygulayamadım ama bunu başarırsam en azından boşa geçmemiş olan bir yaz dönemi geride kalacak...

Zaten oyunlar, filmler, İngilizce, kitap, hobi-eğitimsel şeyler, programlar vb. boş boş geçirmektense oyunlara odaklanıp kafa dağıtabilmek bile hiç yoktan yeğdir. Oyunlara yönelik ayrıca listem var, onu daha sonra oyun konusundan ilerletirim. Film listesi kabardı, dizi listesi keza öyle... Ama bu sıcaklarda çok fazla kasabilmek zor. Aslında birçok konuda liste kabardı ve gerçekten 24 saatin yetmeyeceği ölçüde bir birikmişlik var. Uykuyu 6 saat civarına indirip alışabilmem gerekiyor, sıcak havalarda zaten 6 saat uyku az sayılmaz....

Planladığım gibi sosyalleşmeye başladım. Artık toplu taşıma araçlarına binmeye başladım. Çarşı ve göl kenarları artı burda olan bir adaya gittim. Daha tatil yeni başladı ve bir ara belki 1-2 hafta hep evde olurum ama şuan elimde bu aylık gezi kartlarıda olunca değerlendiriyorum.
Yakın bir şehire minik bir gezide yapmayı planlıyorum yağmur falan yağmazsa

Sonrasında Temmuz ayının sonlarında da gezmelere hız veririm. Ağustos ortası okullar açılır hayat normale döner

Reactions: Tolstoyevski
Bunu yapmak bile insana iyi geliyor
ben burada hava sıcak olduğu an balkon keyfi yaparak Türkiye'ye gelmişim gibi avutuyorum kendimi
burada balkon keyfi pek yok.
Aynen öyle. Madem gidemiyoruz, bizde ayağımıza getiririz

Memleket özlemini azda olsa dindiriyorsa balkon keyfine devam

Stocholm vb. gibi şehirler mi yoksa yakınlardaki şehirler?

Aynen öyle. Madem gidemiyoruz, bizde ayağımıza getiririz

Memleket özlemini azda olsa dindiriyorsa balkon keyfine devam
Bugünde Ülker çikolatalı gofret aldım
tam havaya girerim hem . Zaten mobilyalarda türk işi
bugün hava pek müsait değil balkon için. Salonda o havayı yakalamaya bakacağım

------

Stocholm vb. gibi şehirler mi yoksa yakınlardaki şehirler?
Yakın, Seyahat kartı ile Tren ile yarım saat, Araba ilede benzer mesafelerdeki yerlere giderim inşallah.

Tren yolculuğu gibisi yoktur vagonlu ise hele, güzel nostalji olur

Tren yolculuğu gibisi yoktur vagonlu ise hele, güzel nostalji olur
Vagon vagonsuz?
Trenlerimiz Tramvay'a benziyor iç dizaynası olarak. Şehir dışı çalışırken çok kullandım. Hatta Danimarka'ya giderkende. Severim tren yolculuğunu. Rahat oluyor

Reactions: Tolstoyevski
Vagon vagonsuz?
Trenlerimiz Tramvay'a benziyor iç dizaynası olarak. Şehir dışı çalışırken çok kullandım. Hatta Danimarka'ya giderkende. Severim tren yolculuğunu. Rahat oluyor
Şu tür yemekli ve yataklı vagonlarda bir gün uzun yolculuk yapmak isterdim, kış mevsiminde özellikle kar yağışlı bir kış..

Evde aşırı bunalmaya başladım. Aşı olunca hemen bir yerlere gidip uzaklaşmam lazım home office yaşamımdan.