Bir șeylerden memnun değilsen, beklemedem değiṣtirmelisin. Yıllar boyunca beklersen, hayatın biter.
Kahve özellikle içmeyelim hem uyku kaçırır hem tuvalete çıkışı artırırUyumadan önce çok içecek içiyorsun uyurken tuvaletin geliyor. Kaliteli uyuyamıyorsun.
Meyve suyundan bahsediyorum. Biraz birşeyler karışmış olabilir ama arpa suyu kadar tuvalet için etkili birşey yok benim bildiğimKahve özellikle içmeyelim hem uyku kaçırır hem tuvalete çıkışı artırırAma sen başka bir içecekten bahsediyorsun büyük ihtimalle
![]()
Böyle de güzel.Bu ara uyku düzenini biraz bozdun. Kendine çeki düzen ver![]()
Erken uyudum ne oldu, erken uyanıp yine 6 saatlik uyku olduBöyle de güzel.![]()
Bırak akışına kasma kendini be yaErken uyudum ne oldu, erken uyanıp yine 6 saatlik uyku oldu
Neyse akışına bırakayım. Bu da yeni eleştirim olsun kendime![]()
2013 te forumda yazdığım sihirli annem iyi değildiBırak akışına kasma kendini be ya![]()
kardeşim destek alırsan daha kolay bırakırsın tek başına baş etmeye çalışma destek alİçme zombi gibi. Erken ölecek beynin. Gebercen mal.
Yaparken müthiş zevk alıyorum. Bırakmasını da ama yapmıyorum. Bir nevi direniş, yaşama biçimikardeşim destek alırsan daha kolay bırakırsın tek başına baş etmeye çalışma destek al![]()