Birlikte yarışıyormuşsunuz gibi yapıyoruz o yüzden MEnes bu soruyu yapamaz dediğin mesajlar alakasız dururdu.Benimde seni andığım bir kaç mesaj gitmiş
Ama yinede eklemişsin birşeyler Tols hayatta öyle bir dizi yazmaz falan demiş. Bu biraz senin @Yiğitt e mavi top dedirtmene benzediKonuyla alakası olmayan mesajları çoğu zaman çıkarıyorum hatta diğer yarışmacılara da sorabilirsin. Ama yarışmasına konuk olduğun birinin dizisini de gömemezsin.
Başta bileydim alakalı duruma çevirirdimBirlikte yarışıyormuşsunuz gibi yapıyoruz o yüzden MEnes bu soruyu yapamaz dediğin mesajlar alakasız dururdu.
Anladım salak mıyızhmm yeğeninde yaş tahmini yaptı hemen
Sana göndermemi anladınmı sen konudaki?
Ben senden bahsetmemiştim onu diyorsun dimiÖyle demek istemedim ben
Birinden nasıl bahsedilir onu gösterdimBen senden bahsetmemiştim onu diyorsun dimi
Ben de sana evlenme teklifi ederek senden bahsetmiştimBirinden nasıl bahsedilir onu gösterdim
Yalnız bir yazıda da Deniz'in yarışmasından sonra ilk kez yarışmaya katılıyorum demistim. @Aserat onuda kırpmış galiba
@DiziTutkunu nun konusuna göndermeydi o. Dedinya nasıl bahsedeyim.Ben de sana evlenme teklifi ederek senden bahsetmiştim
Detaylara takılma@DiziTutkunu nun konusuna göndermeydi o. Dedinya nasıl bahsedeyim.
Aman o evlilik teklifi iğrenç bir yazıdan sonra yazmıştın
Boş mu dolu mu bilmem ama benim kafamda çok şey yer alıyor. Senin nereli olduğun gerçeği o kadar da önemli bir gerçek değildi demek ki. Ya da zamanında sen bunu hiç belirtmedin ki aklımda kalmamış. Yoksa bu hafıza muhakkak hatırlardı.Boş şeyleri hafızana yerleştir dur Benim nereli olduğumu daha geçen hafta öğrendin
Doğum gününde kesin yanlış yaparım demiştim. Son soruda yapmayacağımı biliyordum. Direk sözü kimin söylediğini tek attım. Ama sen jokerleri çok iyi kullanmışsın. Ve tabi bir de baştaki beleş sorularda işi götürmüşsün.Demek benden beklemiyordun ama ben bekliyordum kendimden, yani uzak değildi ihtimal
Doğum günü ve son soruda senden yanlış bekledim
Ben iki jokeri sona saklayarak iyi yaptım. Eğer doğum gününde kullanip sonda 50% kısmında yatutarsa ve Xantier olsaydı bocalardım ama çift jokerle her şekilde skor yazacaktı bana
Adam otosansürcü ya hale bak.Benimde seni andığım bir kaç mesaj gitmiş
Senin dizin olduğunu unuttum, hatta diziyi okumadım bile. Ama komik ve güzel goygoy içerikli 1 2 mesaj vardı. Hatta ironi yapıp bana gönderme yapmıştın hoşuma bile gitti, onu koymanı beklerdim.Konuyla alakası olmayan mesajları çoğu zaman çıkarıyorum hatta diğer yarışmacılara da sorabilirsin. Ama yarışmasına konuk olduğun birinin dizisini de gömemezsin.
Benim gibi değerli bir insanı hatırlama git @XanTier gibi kıytırık insanı hatırlaBoş mu dolu mu bilmem ama benim kafamda çok şey yer alıyor. Senin nereli olduğun gerçeği o kadar da önemli bir gerçek değildi demek ki. Ya da zamanında sen bunu hiç belirtmedin ki aklımda kalmamış. Yoksa bu hafıza muhakkak hatırlardı.
Doğum gününde kesin yanlış yaparım demiştim. Son soruda yapmayacağımı biliyordum. Direk sözü kimin söylediğini tek attım. Ama sen jokerleri çok iyi kullanmışsın. Ve tabi bir de baştaki beleş sorularda işi götürmüşsün.
Adam otosansürcü ya hale bak.
Senin dizin olduğunu unuttum, hatta diziyi okumadım bile. Ama komik ve güzel goygoy içerikli 1 2 mesaj vardı. Hatta ironi yapıp bana gönderme yapmıştın hoşuma bile gitti onu koymanı beklerdim.
Ben kendimi sizin sorularla test etmiştim. 2 hatam vardı
La söylemedin bile nerden hatırlamamı bekliyorsun. Ben senin bana nereli olduğunu söylediğin herhangi bir mesaj hatırlamıyorum. Buluştuğumuzda da konusunun geçmediğinden eminim. Yoksa dediğim gibi bu hafıza unutmazdı. İlk okuldaki herkesin isim soyismini hatırlıyorum la ben, hatta numaraları bile hatırlıyorum çoğunun.Benim gibi değerli bir insanı hatırlama git @XanTier gibi kıytırık insanı hatırla
Sanada belleş geldi o sorular ben son jokeri kullanmadımki. Yani cift cevap dedim ama ilkini doğru tahmin ettim zatenBoş mu dolu mu bilmem ama benim kafamda çok şey yer alıyor. Senin nereli olduğun gerçeği o kadar da önemli bir gerçek değildi demek ki. Ya da zamanında sen bunu hiç belirtmedin ki aklımda kalmamış. Yoksa bu hafıza muhakkak hatırlardı.
Doğum gününde kesin yanlış yaparım demiştim. Son soruda yapmayacağımı biliyordum. Direk sözü kimin söylediğini tek attım. Ama sen jokerleri çok iyi kullanmışsın. Ve tabi bir de baştaki beleş sorularda işi götürmüşsün.
Adam otosansürcü ya hale bak.
Senin dizin olduğunu unuttum, hatta diziyi okumadım bile. Ama komik ve güzel goygoy içerikli 1 2 mesaj vardı. Hatta ironi yapıp bana gönderme yapmıştın hoşuma bile gitti onu koymanı beklerdim.
İşte nerde boş şeyler var hatırlıyorsunLa söylemedin bile nerden hatırlamamı bekliyorsun. Ben senin bana nereli olduğunu söylediğin herhangi bir mesaj hatırlamıyorum. Buluştuğumuzda da konusunun geçmediğinden eminim. Yoksa dediğim gibi bu hafıza unutmazdı. İlk okuldaki herkesin isim soyismini hatırlıyorum la ben, hatta numaraları bile hatırlıyorum çoğunun.
Sen 2015 kayıtlısın, ben 2014 Temmuz'un da geldim. Fazla da fark yok aramızda, hem sen kesin eski konuları karıştırıp durmuşsundur. Benden fazla biliyorsundur detayları.Ben kendimi sizin sorularla test etmiştim. 2 hatam vardı
ama kusura bakmada, benle sana aynı ayarda soru gelecek değilya. Sen yılların üyesi ve yönetimdesin. Tabiki bana daha kolayı gelmeli
Benim Albümüm'de bana göre kolay değildi çünkü üye bile değildim yarışmalar zamanında ilk seneler aklım fikrim Survivordaydı
O kısma dikkat etmemişim. O zaman aramızdaki tek fark senin doğum günü detayını hatırlaman. Neyse güzel geçtiyse sorun yok. Kaybetmeyi umursamıyorum ben goygoyumu yaptım geçtim.Sanada belleş geldi o sorular ben son jokeri kullanmadımki. Yani cift cevap dedim ama ilkini doğru tahmin ettim zaten
Bir şeyi bilmiyorsan onu hatırlamıyor olmazsın. Yani ne diyim ki sana kanımı donduruyorsun.İşte nerde boş şeyler var hatırlıyorsun